GWM HAVAL H6 GT sa vďaka silnému športovému výkonu dostáva na svetové trhy

Aby sa miestni zákazníci dozvedeli viac o vozidle HAVAL H6 GT, spoločnosť GWM zriadila VIP zážitkovú zónu, ktorá prilákala veľké množstvo záujemcov o toto vozidlo. Na mieste podujatia spoločnosť GWM uskutočnila aj dotazníkový prieskum. Počas podujatia mnohí diváci vyjadrili svoju lásku a očakávania od modelu HAVAL H6 GT. Mnohí diváci sa zároveň pýtali na dátum uvedenia tohto modelu na trh.

HAVAL H6 GT je úplne nové kupé SUV založené na platforme GWM L.E.M.O.N. Športový výkon modelu spočíva v štýlovom dizajne, vynikajúcom systéme pohonu, individuálnom zážitku z jazdy a ďalších aspektoch.

Vzhľad vystaveného modelu HAVAL H6 GT je inšpirovaný žralokmi a vytvára silný športový dojem. Toto vozidlo má bionický estetický dizajn založený na anatómii žraloka. Jeho predná časť je navrhnutá s motívom žraločej prsnej plutvy s veľkou mriežkou na nasávanie vzduchu na báze žraločích zubov, čo vytvára silný vizuálny dojem podoby žraloka. Vozidlo má tiež oblúkovú strechu a karosériu v štýle fastback s hladkými a elegantnými líniami, ktoré pôsobia veľmi mohutne, rovnako ako energické držanie tela žraloka.

Dizajn interiéru modelu HAVAL H6 GT spája športový výkon a zmysel pre technológiu. Vo vozidle je integrovaných mnoho módnych a inteligentných detailov, ako napríklad radiaca páka, multifunkčný volant s radiacimi páčkami a digitálny displej. Tieto výrazné detaily môžu uspokojiť snahu používateľov o inteligentné vozidlá a vytvoriť pre nich dynamickú atmosféru interiéru.

Vynikajúci systém pohonu a potešenie z jazdy sú tiež najpútavejšími vlastnosťami modelu HAVAL H6 GT. S cieľom splniť požiadavky používateľov v rôznych jazdných podmienkach je vybavený modernizovaným motorom 4N20 2.0T. Maximálny krútiaci moment motora dosahuje 320 Nm, čo používateľom poskytuje silný akceleračný výkon. Na základe jazdných návykov rôznych používateľov poskytuje vozidlo aj režim jazdy ako na pretekárskom okruhu. Po aktivácii tohto režimu dokáže vozidlo vodičovi poskytnúť nielen vyšší výkon, ale aj vypustiť zvukovú vlnu z výfuku ako športové vozidlo. Tento druh funkcie im môže priniesť potešenie, podobne ako pri jazde v pretekárskom aute.

HAVAL H6 GT sa teraz uvádza na trhy v Iraku a Austrálii. Spoločnosť GWM ho plánuje v nasledujúcich mesiacoch oficiálne uviesť na trh v Južnej Afrike, Saudskej Arábii, Čile a na ďalších trhoch, aby poskytla diverzifikované služby viacerým používateľom.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1868190/image_1.jpg 

SOURCE GWM

Go to Source