Vůz HAVAL H6 od GWM se díky silným sportovním výkonům začíná prosazovat ve světě

PAO-TING ,Čína, 29. července 2022 /PRNewswire/ — Model HAVAL H6 GT automobilky GWM si získal širokou pozornost debutem v závodě Red Bull Quicksand, který se konal 16. července v Jihoafrické republice.

Vůz představila publiku společnost GWM jako oficiální automobilový sponzor akce. Závod Red Bull Quicksand je známý jako jeden z nejtěžších závodů na jednu míli na světě a je tedy extrémně náročný. Jeho charakteristika ovšem dokonale odpovídá skvělým sportovním výkonům, jakých je HAVAL H6 GT schopen.

Aby se mohli místní zákazníci s vozem HAVAL H6 GT lépe seznámit, zřídila značka GWM VIP zážitkovou zónu, která k vyzkoušení vozu přilákala velké množství zájemců. V místě závodiště kromě toho uspořádala i anketu. Mnoho diváků v ní během závodu vyjádřilo své nadšení z modelu HAVAL H6 GT i svá očekávání. Řada z nich se také zajímala o datum uvedení nového modelu na trh.

HAVAL H6 GT je zcela nové kupé SUV postavené na platformě GWM L.E.M.O.N. Jeho sportovní výkon doplňuje stylový design, vynikající systém pohonu, individualizovaný zážitek z jízdy a mnoho dalších faktorů.

Vnější vzhled modelu HAVAL H6 GT se inspiruje žraloky a doslova vyzařuje sportovní povahu. Prvky bionické estetiky najdeme v celém designu vozidla. Na přední masce se objevuje motiv žraločí prsní ploutve a velké mřížky otvorů sání vzduchu v podobě žraločích zubů, které navozují silný vizuální dojem skutečného žraloka. Také aerodynamická střecha vozu a karoserie ve stylu fastback s hladkými, elegantními liniemi působí stejně mocně, jako energické křivky tohoto mořského dravce.

Design interiéru vozu HAVAL H6 GT kombinuje sportovní podstatu se smyslem pro technologie. Nechybí řada trendy a chytrých detailů, jako např. hlavice řadicí páky, multifunkční volant s pádly pro sekvenční řazení a digitální displej. Tyto nepřehlédnutelné detaily potěší milovníky inteligentních aut a vnášejí do vnitřku vozu dynamickou atmosféru.

Další nepřehlédnutelnou vlastností modelu HAVAL H6 GT je vynikající pohonný systém a příjemná jízda. Aby vyhověl požadavkům uživatelů v nejrůznějších jízdních podmínkách, je vybaven modernizovaným motorem 4N20 2,0T. Maximální točivý moment tohoto motoru se silným akceleračním výkonem je 320 Nm. Na základě jízdních návyků různých uživatelů poskytuje vůz také režim Track. Po aktivaci tohoto režimu dokáže vozidlo nejen vyvinout vyšší výkon, ale také vyrazit zvukovou vlnu výfuku jako sportovní vůz. S touto funkcí se mohou řidiči těšit na zážitek jako ze závodního vozu.

HAVAL H6 GT nyní vstupuje na trhy v Iráku a Austrálii. V následujících měsících jej společnost GWM plánuje oficiálně uvést mj. na trhy v Jihoafrické republice, Saúdské Arábii či Chile a přinést tak nové zážitky dalším světovým zákazníkům.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1868190/image_1.jpg 

 

SOURCE GWM

Go to Source