Silné technické výhody platformy TANK, GWM TANK300 prinesie nový inteligentný off-roadový zážitok

PAO-TING, Čína, 5. augusta 2022 /PRNewswire/ — Dňa 29. júla dorazila do prístavu Džidda v Saudskej Arábii najnovšia várka modelu GWM TANK300, ktorá spotrebiteľom poskytla viac príležitostí zažiť a skutočne pocítiť technickú silu platformy GWM TANK.

„Zámerom spoločnosti GWM za vytvorením platformy TANK je poskytnúť spotrebiteľom zážitok z produktu bez kompromisov,” povedal Gautam Arun, produktový riaditeľ GWM Middle East.

Platforma TANK je globálna inteligentná profesionálna platforma terénnych modelov s inteligentným modulárnym dizajnom od spoločnosti GWM, ktorá integruje globálne špičkové zdroje. Platforma sa môže pochváliť mnohými fantastickými funkciami, ako je inteligentná jazda v teréne, vysoká spoľahlivosť a mohutný výkon na vytváranie výkonnejších a inteligentnejších off-roadových produktov.

Platforma TANK umožňuje vozidlám vynikajúci inteligentný výkon v teréne. Je možné ju prispôsobiť rôznym typom inteligentných konfigurácií v teréne, ako je napríklad funkcia TANK TURN (asistent pri odbočovaní s brzdením), ktorou je vybavený model TANK300. Táto funkcia môže používateľom v náročných jazdných podmienkach poskytnúť ešte praktickejší a pohodlnejší zážitok z jazdy. Keď vodič potrebuje odbočiť v úzkom priestore, vozidlo môže byť touto funkciou ovládané automaticky tak, aby prešlo priestorom hladko a s menším polomerom.

Vysoká spoľahlivosť je jednou z najdôležitejších vlastností platformy TANK. Na základe analýzy rôznych aspektov vrátane scenárov, používateľov a rozdelenia karosérie vozidla môže platforma zvýšiť prispôsobivosť vozidla prostrediu, životnosť a odolnosť voči korózii. Vzhľadom na to, že stupeň korózie sa v rôznych zónach karosérie vozidla líši, platforma vykonala špecializované antikorózne návrhy pre časti, ktoré ľahko korodujú, ako je lepenie a antikorózny voskový nástrek. Vďaka týmto jedinečným procesom by na karosériu vozidla nemalo mať vplyv vlhké, daždivé počasie alebo sneženie, vďaka čomu je vozidlo odolnejšie.

Platforma TANK môže tiež ponúknuť diverzifikované typy pohonných jednotiek, vrátane ICE, PHEV a HEV, na vytvorenie rôznych typov vozidiel. Pokiaľ ide o ICE, vybavila vozidlá motormi rôznych špecifikácií. Model TANK300 je napríklad vybavený benzínovým motorom 2.0T s priamym vstrekovaním paliva a turbodúchadlom, s maximálnym výkonom 167 kW a maximálnym krútiacim momentom 387 Nm, ktorý používateľom pomôže zvládnuť rôzne scenáre v teréne, pričom kombinuje výkon a úsporu paliva.

Čo sa týka týchto silných stránok platformy, PCAUTO, popredná čínska webová lokalita v oblasti automobilového priemyslu, uviedla: „Platforma TANK dokáže zvládnuť zložité podmienky na cestách s vynikajúcim výkonom a kvalitou a prispôsobiť sa neustále sa meniacemu terénu prostredníctvom inteligentného režimu jazdy. Zdá sa, že platforma obdaruje svojich používateľov „kúzlom”, aby uspokojila ich vášnivé a neustále skúmajúce srdcia.”

V súčasnosti už bol model GWM TANK300 celosvetovo uvedený na trh. Spoločnosť GWM TANK plánuje vyvinúť viac prispôsobených modelov založených na tejto platforme, aby pre používateľov na celom svete ponúkla širšiu škálu inteligentných off-road produktov.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1873221/image_1.jpg 

SOURCE GWM

Go to Source