Spoločnosť TUMI bola vyhlásená za oficiálneho partnera pre batožinu počas predsezónneho turné tímu Tottenham Hotspur Women

Prostredníctvom tohto exkluzívneho partnerstva poskytne spoločnosť TUMI trénerke Rehanne Skinner, hráčkam a zamestnancom na ich nadchádzajúce turné do Louisville v Kentucky personalizovanú cestovnú batožinu a doplnky životného štýlu.

Každá členka tímu Tottenham Hotspur Women dostane personalizované produkty TUMI, ktoré pomôžu spríjemniť cestu na druhý ročník ženského pohára. Cestovné súpravy budú obsahovať rôzne vybavenie vrátane ikonického batoha Alpha Bravo Navigation a 4-kolieskového kufra 19 Degree Extended Trip Expandable 4 Wheel Packing Case, ktoré sú vyrobené z recyklovaných materiálov.

Ide už o druhé partnerstvo medzi spoločnosťou TUMI a futbalovým klubom Tottenham Hotspur, ktoré predtým podporilo prvý mužský tím počas ich cesty do Južnej Kórey začiatkom tohto leta. 

„Príležitosť rozšíriť partnerstvo TUMI na Tottenham Hotspur Women je pre nás prirodzeným rozšírením a je v súlade s naším záväzkom zdokonaľovať cesty žien a mužov za ich vášňami. Produkty TUMI majú korene v dokonalosti a odolnosti. Podporiť hráčov v ich výkonoch na najvyššej úrovni a poskytovať im osobné cestovné vybavenie je veľká česť,” povedala Jill Krizelman, vyššia viceprezidentka pre globálny marketing spoločnosti TUMI.

Na zdôraznenie partnerstva budú obe strany spolupracovať na digitálnom obsahu, zdieľaní cestovateľských príbehov Tottenham Hotspur Women počas turnaja, ako aj na prítomnosti značky na štadióne počas troch zápasov.

Todd Kline, obchodný riaditeľ klubu Tottenham Hotspur, povedal: „Táto predsezónna návšteva USA je vôbec prvým medzikontinentálnym turné nášho ženského tímu a spoločnosť TUMI nás pri tejto vzrušujúcej príležitosti vybavila vysokokvalitnými a štýlovými výrobkami. Naše odhodlanie pripraviť sa na ihrisku aj mimo neho je pred novou sezónou kľúčové a súčinnosť so spoločnosťou TUMI v našej snahe o dosiahnutie dokonalosti predstavuje to, čo chce náš ženský tím dosiahnuť na tomto turné aj mimo neho.”

V súlade s nedávnymi športovými iniciatívami spoločnosti je partnerstvo s Tottenhamom Hotspur druhým svojho druhu, v ktorom bude spoločnosť TUMI oficiálnym partnerom.  V roku 2019 spoločnosť TUMI oznámila viacročné partnerstvo s pretekárskym tímom F1 McLaren ako oficiálny partner tímu pre batožinu.

O spoločnosti TUMI

Od roku 1975 TUMI vytvára prvotriedne luxusné prvky pre obchodné, cestovateľské a výkonnostné lifestylové aktivity, ktoré sú navrhnuté tak, aby vylepšovali, nekomplikovali a skrátili všetky aspekty aktívneho života. Spájame bezchybnú funkčnosť s duchom vynaliezavosti a zaviazali sme sa podporovať cestovanie ako celoživotný partner pre cestovateľov a tvorcov, keď sa oddávajú svojim vášňam. Značka sa celosvetovo predáva vo viac ako 75 krajinách s približne 2 000 predajnými miestami a na stránkach TUMI.COM.

Viac informácií o spoločnosti TUMI nájdete na stránkach TUMI.COM.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1875336/Tottenham_Hotspur_Women_players.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1875337/THFC_x_Tumi_Logo.jpg

SOURCE Tumi, Inc.

Go to Source