GWM organizuje Festival fanúšikov modelu POER 2022 a zdieľa s používateľmi na celom svete život s pickupmi

PAO-TING, Čína, 24. augusta 2022 /PRNewswire/ — Spoločnosť GWM usporiadala 18. augusta v meste Kuej-lin v juhozápadnej Číne Festival fanúšikov modelu POER 2022, aby oslávila tretie výročie značky a ukázala medzinárodným používateľom pôvab plnohodnotného pickupu.

Spoločnosť GWM pozvala mnohých odborníkov, médiá a používateľov z oblasti off-road, úprav a outdoorových športov, aby sa stali svedkami tohto zásadného momentu spolu s fanúšikmi modelu POER po celom svete. Spoločnosť tiež starostlivo pripravila rôzne špeciálne aktivity, ako sú testovacie jazdy v teréne, horolezecké akadémie a výstavy zamerané na úpravy.

Haobao Zhang, generálny riaditeľ spoločnosti GWM PICKUP, povedal: „Spoločnosť GWM PICKUP sa drží inovácií vo svojej kategórii a spolu s globálnymi používateľmi ju vytvára. Počas tretieho výročia sa používatelia na celom svete dozvedia o modeli GWM POER a budú si môcť vychutnať život s pickupom v plnom rozsahu.”

Rozmanité scenáre testovacích jázd v teréne pomáhajú vodičom presvedčiť sa o sile systému modelu GWM POER vo všetkých jazdných scenároch. Testovacia jazda sa konala na medzinárodnom okruhu Jinlong v meste Kuej-ling a zahŕňala rôzne náročné zážitky, ako napríklad ťahanie v teréne, jazdu po štrkovej ceste a jazdu do kopca. Pri ťahaní obytného karavanu ponúkol model GWM POER testovacím vodičom dostatočný a spoľahlivý výkon a uľahčil im zvládnuť náročné jazdné podmienky.

V interaktívnej časti horolezeckej akadémie prilákal program lezenia na skale mnoho nadšencov lezenia. Spoločnosť GWM POER pozvala niekoľko profesionálnych inštruktorov, aby predstavili ochranné opatrenia a lezecké zručnosti a poskytli používateľom poradenstvo pri lezení. Táto aktivita dobre zodpovedá vynikajúcemu výkonu a koncepcii prekonávania hraníc výrobku, čím používateľom poskytuje úžasný a zaujímavý outdoorový zážitok.

Spoločnosť GWM POER zriadila aj výstavu úprav pickupov, ktorá poskytuje nadšencom upravených vozidiel príležitosť súťažiť a komunikovať. Výstava prilákala mnohých majiteľov a fanúšikov áut. Používatelia ukázali svoje fantastické upravené autá a podelili sa o nápady na úpravy a produkty, aby vytvorili atmosféru s nadšením pre upravené autá.

Počas podujatia spoločnosť GWM POER oficiálne spustila éru 2.0 značky a oznámila svoj záväzok vytvoriť globálnu používateľskú značku. Veľkopriestorovým a výkonným luxusným pickupom spoločnosti GWM POER sa tiež oficiálne začala kampaň, v rámci ktorej spoločnosť vyzýva „občanov siete, netizenov”, aby navrhli globálny názov.

S cieľom ponúknuť používateľom a fanúšikom viac rozmanitých nových zážitkov sa 25. augusta tohto roku oficiálne otvorí POER-SPACE, prvé vlajkové predajné miesto špičkových pickupov spoločnosti GWM POER na svete.

Model GWM POER dosiahol za posledné tri roky od svojho uvedenia na trh vynikajúce úspechy na svetovom trhu. V súčasnosti sa dostal do viac ako 50 krajín sveta a jeho celkový predaj presiahol 300 000 kusov.

„Spoločnosť GWM POER bude naďalej vyvíjať špičkové prémiové modely, aby globálnym používateľom priniesla úplne nový, inteligentný, luxusný a pohodlný zážitok,” povedal Haobao Zhang.

Spoločnosť GWM plánuje na globálny trh postupne uviesť dva nové modely, terénnu edíciu POER a Jingangpao (pre čínsky trh), aby používateľom na celom svete priniesla viac skúseností s výrobkami na mieru.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1883543/image_1.jpg

SOURCE GWM

Go to Source