Nová energetická stratégia v plnom prúde, GWM predstavuje na autosalóne v Čcheng-tu 2022 viacero modelov na novú energiu

PAO-TING, Čína, 30. augusta 2022 /PRNewswire/ — 26. augusta predstavila spoločnosť GWM na autosalóne v Čcheng-tu 2022 šesť svojich značiek a stala sa jednou z najobľúbenejších značiek.

Spoločnosť GWM ukázala vo viacerých výstavných halách všetkým médiám a návštevníkom rôzne pútavé modely na novú energiu. Počas výstavy predstavili značky HAVAL, TANK a WEY rôzne hybridné elektrické vozidlá, ktoré pomohli posilniť produktový rad hybridných vozidiel spoločnosti GWM.

Ďalšie dve čisto elektrické značky, ORA a SAR, tiež získali obrovskú pozornosť a vďaka svojim inovatívnym interaktívnym formám a odlišným štýlom sa stali stredobodom pozornosti.

„GWM, ako priekopník pri transformácii konvenčných automobilových spoločností na elektrifikáciu a inteligenciu, trvala na urýchlení implementácie novej energetickej stratégie,” poznamenalo NetEase, popredné čínske spravodajské médium.

Značka HAVAL má pozíciu „experta na SUV na novú energiu” a všetky jej modely, ako napríklad H6-HEV, H6-PHEV a H-DOG vystavené v hale 1, sú vozidlá na novú energiu. Konkrétne nové elektrické hybridné SUV HAVAL H-DOG zažilo svoj celosvetový debut ako vozidlo s hnacou sústavou 1,5T+DHT-PHEV, s celkovým krútiacim momentom 530 Nma celkovým výkonom 240 kW. Podnecuje používateľov k rozšíreniu životných hraníc vďaka útulnejšiemu priestoru na šoférovanie.

Teraz už HAVAL vykročil na pole novej energie a niekoľko hybridných SUV tejto značky dokáže uspokojiť rôzne požiadavky používateľov na ekologické cestovanie na globálnom trhu.

Aj značka TANK vystavovala v stánku v hale 8 dva modely na novú energiu, TANK300 HEV a TANK500 PHEV. Tieto dva modely dokážu integrovať spoľahlivosť a stabilitu v teréne s pohonom na výkonnú novú energiu, čo umožňuje zákazníkom užiť si terénnu jazdu a zároveň ekologické a pohodlné cestovanie.

Značka WEY na výstave predstavila model Coffee 01, Latte DHT-PHEV (pre čínsky trh) a ďalšie špičkové inteligentné modely na novú energiu, čím podporila nový trend inteligentnej jazdy. Najmä Coffee 01, prvý model pre vstup značky WEY do Európy, pritiahol pozornosť odborníkov a miestnych používateľov ihneď po svojom predstavení na európskom trhu.

V súčasnosti spoločnosť GWM zaviedla v oblasti novej energie stratégiu rozvoja, ktorá sa zameriava na viaceré technologické cesty, ako je hybridná elektrina a čistá elektrina, aby sa urýchlilo usporiadanie v oblasti novej energie.

Pokiaľ ide o výskum a vývoj, spoločnosť zvýšila investície a uviedla, že do roku 2025 GWM investuje celkovo 100 miliárd čínskych jüanov do nových technológií založených na energii a inteligencii s cieľom vytvoriť pre používateľov ekologickejšie, inteligentnejšie a bezpečnejšie produkty.

Na konferencii Strategy Global Launch Conference 2025 spoločnosť oznámila, že vozidlá GWM na novú energiu budú do roku 2025 predstavovať 80 %.

Mu Feng, prezident spoločnosti GWM, povedal na konferencii o úplne novej energetickej stratégii značky HAVAL: „Nová energetická stratégia GWM je v plnom prúde.”

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1887648/New_Energy_Strategy_in_Full_Swing__GWM_Unveils_Multiple_New_Energy_Models_at_Chengdu_Motor_Show_2022.jpg

SOURCE GWM

Go to Source