Ledande Delivery Management-leverantör lanserar 30 dagars provperiod

nShift låter nya kunder prova på Delivery i 30 dagar och förenklar köpprocessen ännu mer

LONDON, 1 september, 2022 /PRNewswire/ — Den globala ledaren av Delivery Management gör det ännu enklare för företag att frakta smartare och uppnå ökad tillväxt.  Från och med den 1 september kan nShifts kunder prova Delivery i 30 dagar med möjligheten att avsluta kontot inom denna tidsram.

nShift Delivery är leveranshanteringslösningen för växande webbutiker, lager samt tredje- och fjärdepartslogistik. Det är en världsledande lösning och det nya erbjudandet kommer att göra köpsprocessen ännu enklare.  Företag får möjlighet att generera intäkter stegvis genom att förbättra sina kunders köpupplevelse.  Kunder kan komma igång på bara några minuter. nShift Delivery fungerar i kombination med den befintliga varukorgen, ERP, WMS och mjukvaruintegration för e-handel. 

Delivery ger tillgång till världens snabbaste transportörsdatabas och kan lägga till transportörer allteftersom de växer och därmed förbättra kundupplevelsen.  Tjänsten kan skalas upp och är lätt att utveckla när företaget växer. Delivery fungerar tillsammans med andra nShift-lösningar. 

Carl Nilsson, produktchef för nShift Delivery säger: “När man väljer nShift Delivery så väljer man en skalbar lösning som tillgodoser deras behov i varje steg i tillväxten.  Vårt beslut att erbjuda en provperiod på 30 dagar, som kan avbrytas, visar vår hängivenhet för transparens och förtroendet för vår produkt.  Kunder får en tydlig bild av hur vi kan hjälpa dem med en fullständig leveranslösning, en bättre kundupplevelse, och ökade intäkter i takt med att de växer.”

nShift Delivery möjliggör

  • Omedelbar och smidig introduktion – börja skicka genast
  • En helhetslösning – lägg till integrationer, transportörer och andra funktioner
  • Bevisat lämplig för hög tillväxt – baserat på en effektiv och tillförlitlig plattform som hanterar miljontals leveranser varje månad
  • Anslut alla dina system – inbyggd integration med de mest använda transportörerna och systemen

Provperioden på 30 dagar kommer att finnas tillgänglig för alla Delivery-planer: Essential, Plus samt Premium.  Perfekt för företag som vill ha en plug-and-play-lösning som inte kräver omfattande kundsupport.

Om den kostnadsfria provperioden på 30 dagar

Kunden registrerar sig för våra tjänster för en standardprenumerationstid på 12 månader. De kommer att få tillgång till den fullständiga plattformen, men har möjlighet att avsluta kontot inom 30 kalenderdagar om de anser att tjänsten inte passar deras behov. I det scenariot avslutar nShift kontot omedelbart utan några avgifter. Kunden kan komma att få en faktura under dessa 30 dagar, men denna krediteras om de säger upp kontot inom 30 kalenderdagar från skapandet av kontot.

Vi har uppdaterat våra allmänna villkor (2.2) för att återspegla dessa ändringar. Kunder som väljer att stanna hos oss behöver inte vidta några åtgärder eftersom de använder tjänsterna med ett riktigt konto och är registrerade för en vanlig 12-månaders prenumerationsperiod.

Om nShift

nShift är en ledande global leverantör av Delivery Management i molnet och tillhandahåller effektiv leverans och retur av nästan en miljard försändelser i 190 länder per år. nShifts programvara används av e-handelsföretag, detaljhandeln, produktionsföretag och tredjepartslogistikföretag över hela världen. Företaget har huvudkontor i London och Oslo. Det har fler än 500 anställda på kontor i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Storbritannien, Polen, Nederländerna, Belgien och Rumänien.

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1782566/nShift_Logo.jpg

SOURCE nShift

Go to Source