Nový model GWM POER debutuje na autosalonu Chengdu Motor Show 2022

PAO-TING, Čína, 6. září 2022 /PRNewswire/ – 26. srpna měl na autosalonu Chengdu Motor Show 2022 premiéru zcela nový pickup Shanhai POER (určený pro čínský trh), který vyvinula společnost GWM POER a který vzbudil velkou pozornost.

„Tento model (Shanhai POER) vyplňuje mezeru čínských značek na trhu velkých a výkonných pick-upů a umožňuje světu poznat kreativitu čínských značek v oblasti pick-upů,” komentuje PCAUTO, přední čínské automobilové médium.

Continue Reading

The New Model of GWM POER Debuts at Chengdu Motor Show 2022
The New Model of GWM POER Debuts at Chengdu Motor Show 2022

Vozidlo nabízí mnoho robustních detailů. Přední část vozu má širokou mřížku chladiče tvořenou několika vodorovnými chromovanými lištami. Výrazný přední nárazník a masivní design linií karoserie vytvářejí dojem impulzní síly, díky níž vozidlo působí velmi mohutně.

Zadní část tohoto nového modelu má třídveřové uspořádání prostoru a přepážku zadního prostoru lze v případě potřeby upravit a vyjmout. Má také vyhrazeno několik kotev, takže uživatelé mají řadu možností, jak prostor upravit podle různých potřeb. Zejména dvě možnosti otevírání zadních dveří – buď do strany, nebo dolů – zajistí pohodlí za všech možných okolností.

Pokud jde o výkon, vystavený model je vybaven výkonným motorem 3.0T V6, doplněným o převodovku 9AT. Je vybaven systémem pohonu všech kol BorgWarner 4A+LOCK, který může ještě zvýšit výkon v terénu.

„Shanhai POER (určený pro čínský trh) vyladil produktové uspořádání GWM POER k dokonalosti, takže uspokojí rozmanitější požadavky zákazníků,” komentoval Autohome, známý automobilový web v Číně.

Společnost GWM POER na výstavě také představila několik speciálních modelů, včetně Jingang POER New Farmer Edition (určený pro čínský trh) a Huodan (určený pro čínský trh).

Produkty společnosti GWM POER se prodávají ve více než 50 zemích světa a na mnoha trzích získala společnost významná ocenění. Pouhý měsíc po uvedení na trh v Chile získal vůz GWM POER ocenění „Nejlepší pickup roku” udělované místním odborným automobilovým médiem MT Online.

GWM POER klade důraz na požadavky uživatelů a propojuje životní styl, který značka podporuje, s místní kulturou. Tato značka sponzorovala mnoho známých sportovních akcí po celém světě, jako jsou například IRONMAN v Austrálii, One-Mile Beach Running v Jižní Africe a OXFORD Cycling v Chile.

Z údajů o prodeji, které společnost zveřejnila v červenci, vyplývá, že souhrnný celosvětový prodej společnosti GWM POER od ledna do června letošního roku vzrostl ve srovnání s loňským rokem o 14 %.

„Společnost GWM POER vstoupila do éry značky 2.0 a zahájila všestrannou modernizaci. Naše celosvětové uspořádání produktů brzy dosáhne úplného pokrytí scénářů a kompletní nabídky sortimentu,” řekl Haobao Zhang, generální ředitel společnosti GWM PICKUP.

Společnost plánuje do konce letošního roku uvést na světový trh dva zcela nové modely, POER off-road edition a Jingang POER (určený pro čínský trh). Shanhai POER (určený pro čínský trh) se také bude propagovat na různých trzích.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1891716/20220905193037.jpg 

SOURCE GWM

Go to Source