Nový model vozidla GWM POER debutuje na autosalóne v Čcheng-tu 2022

PAO-TING, Čína, 6. septembra 2022 /PRNewswire/ — 26. augusta debutoval na autosalóne v Čcheng-tu 2022 úplne nový pickup Shanhai POER (pre čínsky trh), vyvinutý spoločnosťou GWM POER, ktorý pritiahol veľkú pozornosť.

„Model (Shanhai POER) vypĺňa medzeru čínskych značiek na trhu veľkých a vysokovýkonných pickupov a umožňuje svetu poznať kreativitu čínskych značiek v oblasti týchto vozidiel,” poznamenalo PCAUTO, popredné čínske automobilové médium.

Continue Reading

The New Model of GWM POER Debuts at Chengdu Motor Show 2022
The New Model of GWM POER Debuts at Chengdu Motor Show 2022

Vozidlo je navrhnuté s množstvom robustných detailov. Predná časť vozidla sa vyznačuje širokou maskou chladiča pozostávajúcou z viacerých horizontálnych chrómových líšt. Robustný predný nárazník a silná konštrukcia karosérie vytvárajú vytvárajú nekompromisnú dynamickú silu, vďaka ktorej vozidlo pôsobí veľmi mohutne.

Zadný kufor tohto nového modelu má trojdverové rozloženie priestoru a prepážku v zadnom kufri je možné v prípade potreby upraviť a odstrániť. Má tiež vyhradených niekoľko kotevných miest, čo používateľom ponecháva viac možností na úpravu v závislosti od rôznych potrieb. Najmä dve možnosti otvárania zadných dverí do strany alebo nahor môžu poskytnúť pohodlie za rôznych okolností.

Pokiaľ ide o výkon, vystavený model je vybavený vysokovýkonným motorom 3.0T V6, zladeným s automatickou 9-stupňovou prevodovkou. Je vybavený systémom pohonu všetkých štyroch kolies BorgWarner 4A+LOCK, ktorý môže ešte viac zvýšiť výkon v teréne.

„Model Shanhai POER (pre čínsky trh) zadefinoval produktové rozloženie vozidiel GWM POER, ktoré uspokojí rôznorodejšie požiadavky spotrebiteľov,” okomentoval Autohome, známy automobilový webový portál v Číne.

Vozidlo GWM POER na výstave vystavilo publiku aj niekoľko špeciálnych modelov, vrátane nového farmárskeho modelu Jingang POER New Farmer Edition (pre čínsky trh) a Huodan (pre čínsky trh).

Vozidlo GWM POER sa predáva vo viac ako 50 krajinách po celom svete a získalo na mnohých trhoch známe ocenenia. Len mesiac po svojom uvedení na trh v Čile vyhralo vozidlo GWM POER cenu „Najlepší pickup roka”, ktorú udeľuje MT Online, miestne odborné automobilové médium.

Vozidlo GWM POER prikladá dôležitosť požiadavkám používateľov a integruje plnohodnotný životný štýl, ktorý značka podporuje, s miestnou kultúrou. Táto značka sponzorovala mnoho známych športových podujatí po celom svete, ako napríklad IRONMAN v Austrálii, beh One-Mile Beach Running v Južnej Afrike a cyklistiku OXFORD Cycling v Čile.

Údaje o predaji, ktoré spoločnosť zverejnila v júli, ukazujú, že kumulatívny globálny predaj vozidla GWM POER od januára do júna tohto roka vzrástol v porovnaní s minulým rokom o 14 %.

„Vozidlo GWM POER vstúpilo do éry značky 2.0 a odštartovalo všestrannú modernizáciu. Naše globálne rozloženie produktov čoskoro dosiahne kompletný rad a pokrytie všetkých scenárov,” povedal Haobao Zhang, generálny riaditeľ spoločnosti GWM PICKUP.

Spoločnosť plánuje do konca tohto roka uviesť na globálny trh dva úplne nové modely, terénnu edíciu vozidla POER a Jingang POER (pre čínsky trh). Shanhai POER (pre čínsky trh) bude tiež propagovaný na rôznych trhoch.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1891716/20220905193037.jpg 

SOURCE GWM

Go to Source