Nový energetický model HAVAL H6 HEV s technológiou GWM L.E.M.O.N. DHT debutuje na majstrovstvách Rugby World Cup Sevens 2022

PAO-TING, Čína, 16. septembra 2022 /PRNewswire/ — HAVAL H6 HEV, vybavený technológiou GWM L.E.M.O.N. DHT, sa 9. septembra objavil na majstrovstvách Rugby World Cup Sevens 2022 a ide o prvý model využívajúci nové energie, ktorý spoločnosť GWM uviedla na juhoafrický trh.

Pred štadiónom v Kapskom Meste vzbudil HAVAL H6 HEV veľkú pozornosť divákov. Niektorí z nich uviedli, že sa im páči exteriér modelu, a pýtali sa na konfiguráciu a dátum uvedenia na trh.

Continue Reading


Empowered by GWM L.E.M.O.N. DHT, the New Energy Model HAVAL H6 HEV Makes its Debut at Rugby World Cup Sevens 2022

„Dúfame, že s ním prenikneme na trh vozidiel s novými energiami v Južnej Afrike a prinesieme zákazníkom úplne nový zážitok z jazdy s vozidlami na nové energie. Už čoskoro bude model HAVAL H6 HEV dostupný v Južnej Afrike,” povedal Conrad Groenewald, prevádzkový riaditeľ spoločnosti HAVAL Južná Afrika.

Model je vybavený technológiou GWM L.E.M.O.N. DHT, ktorá je spojená s pohonnou jednotkou s motorom 1,5 T a dvoma motormi.

Vďaka inteligentnému prepínaniu riadiaceho systému môže model dosiahnuť rovnováhu medzi výkonom a spotrebou paliva v rôznych scenároch. Pri jazde po mestských komunikáciách nízkou rýchlosťou môže vozidlo jazdiť v režime elektrovozidla alebo v sériovom režime, aby sa dosiahol rýchly štart a znížila spotreba paliva.

Tento model využívajúci nové energie bol v súčasnosti uvedený na trh v Austrálii, Thajsku a ďalších regiónoch.

Známe austrálske automobilové médium CarExpert po testovacej jazde uviedlo: „HAVAL H6 HEV je dobré hybridné SUV. Inteligentne dokáže prepínať medzi benzínovým a elektrickým pohonom, aby poskytol kombináciu výkonu a úspornosti a prekvapivú rýchlosť, keď ju potrebujete.”

Ako vyplýva z údajov o predaji, ktoré spoločnosť zverejnila, HAVAL H6 HEV sa za celkovo 10 mesiacov od svojho uvedenia na trh koncom júla tohto roku umiestnil na prvom mieste na thajskom trhu SUV triedy C.

Technológiu L.E.M.O.N. DHT nezávisle navrhla a vyvinula spoločnosť GWM a jej výhodou je vysoká integrácia, vysoká inteligencia a vysoká prispôsobivosť. Prostredníctvom inteligentného riadiaceho systému dokáže na základe aktuálnych jazdných scenárov automaticky prepínať jazdné režimy, ako je elektrovozidlo, paralelné sériové pripojenie, sériové pripojenie a rekuperácia energie.

Vďaka tomu môže vozidlo poskytnúť používateľom úspornú jazdu v mestských podmienkach a výkonnú jazdu pri vysokej rýchlosti. Systém môže byť vybavený architektúrou HEV aj PHEV.

V auguste tohto roku spoločnosť GWM HAVAL oficiálne oznámila, že začala komplexný prechod na vozidlá na nové energie. Spoločnosť plánuje do roku 2025 zvýšiť podiel predaja modelov na nové energie na 80 %.

Spoločnosť HAVAL bude s využitím technológie GWM L.E.M.O.N. DHT vyrábať viac vozidiel SUV využívajúcich nové energie pre používateľov na celom svete, ktoré sa nielenže dokážu prispôsobiť ich zvyklostiam pri používaní vozidiel na palivo, ale tiež zmiernia obavy z dojazdu a bezpečnosti vozidiel na nové energie.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1900664/image_1.jpg

SOURCE GWM

Go to Source