Huawei usporiadava v Berlíne 9. globálny samit pre železničný sektor

BERLÍN, 26. septembra 2022 /PRNewswire/ — Súbežne s veľtrhom InnoTrans 2022 usporiadala spoločnosť Huawei 9. globálny samit pre železničný sektora pod záštitou spoločnosti Huawei s témou „Riadenie digitalizácie v budúcej železničnej doprave, spoločne vytvorme novú hodnotu”.  Na samite sa zišli svetoví lídri odvetvia, partneri v oblasti ekosystémov a technickí experti, aby diskutovali o budúcnosti železničného odvetvia.

Continue Reading

Launch of Huawei's FRMCS Solution
Launch of Huawei’s FRMCS Solution

Na samite spoločnosť Huawei predstavila riešenie Future Railway Mobile Communication System (FRMCS), ktorého cieľom je pomôcť vybudovať lepšie zabezpečený, efektívnejší a inteligentnejší železničný mobilný komunikačný systém. Na uvedení sa zúčastnili pán Wang Guoyu, prevádzkový riaditeľ obchodnej divízie Huawei Aviation & Rail BU, a ďalší hostia.

„Huawei pomáha zákazníkom v digitalizácii. Využívame inovatívne technológie, ako sú FRMCS, Wi-Fi 6 a plne optické siete, na pretváranie pripojení, rekonštrukciu digitálnych platforiem a na uľahčenie zdieľania údajov a spolupráce vo viacerých servisných systémoch v odvetví železničnej dopravy. Dúfame, že prostredníctvom spoločných inovácií s našimi partnermi umožníme inteligentné železničné operácie, prevádzku a údržbu,” povedal p. Xiang Xi, viceprezident obchodnej divízie Huawei Aviation & Rail BU.

Spoločnosť Huawei sa v súlade s koncepciou otvorenosti a spolupráce zaviazala podporovať digitálnu transformáciu spolu so zákazníkmi z oblasti železničnej dopravy a partnermi z oblasti ekosystému. Navzájom si dopĺňame silné stránky, spoločne inovujeme, skúmame priemyselné štandardy a budujeme ekosystém na digitalizáciu železníc.

Na samite Jeffrey Sim, generálny riaditeľ SBS Transit Rail Business, vysvetlil cestu digitalizácie spoločnosti. Vincenzo Bloise, riaditeľ medzinárodného predaja spoločnosti Almaviva, predstavil, ako môžu moderné riešenia IKT zvýšiť digitalizáciu na železnici a pán Li Jie, prezident spoločnosti Huawei Enterprise Wireless Domain, ukázal, ako riešenie FRMCS od Huawei umožňuje digitalizáciu železníc. Steven Xiong, technický riaditeľ pre železničný sektor obchodnej jednotky Huawei Aviation & rail BU, navyše predniesol hlavný prejav s názvom „Riadenie digitalizácie v budúcej železničnej doprave, spoločne vytvorme novú hodnotu” a zdieľal prípady digitalizácie v odvetví.

Spoločnosť Huawei na veľtrhu InnoTrans 2022 predstavila svoje inovatívne riešenia a vlajkové produkty pre železničný sektor. Patrí k nim špičková infraštruktúra IKT, zelená energia, inteligentná mestská železnica a inteligentné riešenia železníc.

Cieľom spoločnosti Huawei je zmeniť prepojiteľnosť železníc a umožniť bezpečný, inteligentný, ekologický a udržateľný rozvoj. Budeme sa aj naďalej zameriavať na inovatívne postupy a nasadzovať svoje popredné IKT, aby sme položili základ digitalizácie pre toto odvetvie. Spoločnosť Huawei bude vytvárať inteligentné aplikácie v spolupráci s našimi partnermi a tým neustále napredovať v digitálnej transformácii odvetvia.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1906457/image_986294_44382169.jpg

SOURCE Huawei

Go to Source