Model GWM HAVAL H6 PHEV, posilnenie radu vozidiel na nové energie, bol oficiálne uvedený na trh

PAO-TING, Čína, 7. októbra 2022 /PRNewswire/ — 28. septembra bol oficiálne uvedený na trh model HAVAL H6 PHEV, čo predstavuje ďalší úspech reťazca odvetvia nových energií spoločnosti GWM.

Pri uvedení modelu HAVAL H6 PHEV na trh, Li Ruifeng, CGO spoločnosti GWM, povedal: „Cieľom modelu HAVAL je stať sa najprofesionálnejšou a najhodnotnejšou značkou SUV v odvetví nových energií.”

Boli predstavené batéria, napájanie a mnoho ďalších zaujímavostí modelu HAVAL H6 PHEV.

Model HAVAL H6 PHEV využíva elektrickú batériu „core armor” a znižuje bezpečnostné riziká batérie prostredníctvom vysoko pevnej oceľovej skrinky, tepelno-izolačného dizajnu a bezpečnostného rámu s vysokou pevnosťou.

Pokiaľ ide o výkon, model HAVAL H6 PHEV, skonštruovaný s využitím technológie L.E.M.O.N. DHT, dokáže inteligentne prepínať v šiestich režimoch napájania, ktoré zahŕňajú elektrické vozidlo, sériové pripojenie, priamy pohon, priamy ekonomický pohon, paralelné pripojenie a obnovu výkonu, takže motor vždy beží v najlepšom rozsahu energetickej účinnosti.

„Plug-in hybridný pohon modelu HAVAL H6 PHEV výrazne zlepšil dojazd a úsporu paliva,” uviedlo ifeng, známe čínske médium.

Model HAVAL H6 PHEV je v súčasnosti dostupný v Číne a čoskoro bude dostupný aj v Thajsku.

Okrem tohto vozidla boli celosvetovo uvedené na trh modely HAVAL H6 HEV, JOLION HEV a ďalšie modely spoločnosti GWM na novú energiu a získali si uznanie na trhu. 2. septembra tohto roku dosiahli modely H6 HEV a JOLION HEV vyrobené v závode Rayong New Energy v Thajsku 10 000 kusov.

Rýchla transformácia spoločnosti HAVAL na nové energie je neoddeliteľná od pozície spoločnosti GWM v reťazci odvetvia nových energií, ako je napríklad technológia L.E.M.O.N. DHT a batérie.

„Technologická integrácia všetkých sektorov v reťazci umožnila silný rozvoj vozidiel HAVAL,” povedal Li Ruifeng.

Technológia L.E.M.O.N. DHT vyvinutá spoločnosťou GWM je vysoko integrovaný benzínovo-elektrický hybridný systém, ktorý je kompatibilný s architektúrou pohonu HEV aj PHEV.

Spoločnosť SVOLT pochádzajúca z GWM vytvorila komplexné kapacity výroby, výskumu a vývoja nových energií, ktoré zahŕňajú batériové materiály, články a moduly, a v septembri tohto roka oficiálne vstúpila do oblasti recyklácie batérií.

Okrem toho spoločnosť GWM zaviedla integrovanú ekológiu dodávateľského reťazca „výroba-skladovanie-preprava-dopĺňanie-aplikácia” v oblasti technológie vodíkovej energie.

„Odvetvie nových energií má mimoriadne zložitý systém priemyselného reťazca. Ak sa chceme stať popredným hráčom v tejto oblasti, musíme vytvoriť zdravú ekológiu pre reťazec odvetvia nových energií,” povedal Mu Feng, prezident spoločnosti GWM.

Spoločnosť GWM bude aj naďalej investovať do výskumu a vývoja ekologickej a čistej energie s cieľom vybudovať globálny nízkouhlíkový reťazec automobilového priemyslu. Bude zahŕňať výskum a vývoj vozidiel, dodávateľské reťazce, výrobu vozidiel, logistiku, predaj a používanie, ako aj demontáž a recykláciu.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1915341/Boosting_new_energy_vehicles__GWM_HAVAL_H6_PHEV_Officially_Launched.jpg

SOURCE GWM

Go to Source