GWM predstavuje na Parížskom autosalóne dva nové modely na nové energie, aby dosiahla svätý grál elektrického pohonu

PAO-TING, Čína, 19. októbra 2022 /PRNewswire/ — 17. októbra sa na Parížskom autosalóne 2022 predstavili dve značky vozidiel na nové energie spoločnosti GWM, WEY a ORA, s viacerými vozidlami. V rámci autosalónu boli oficiálne uvedené na európsky trh modely WEY Coffee 01 a ORA GOOD CAT (na európskom trhu pod názvom FUNKY CAT).

Henry Meng, prezident spoločnosti GWM Europe, v prejave na Parížskom autosalóne 2022 uviedol: „Parížsky autosalón je ideálnou príležitosťou na prezentáciu spoločnosti GWM a našich výrobkov na európskom trhu, ako aj vo svete. WEY a ORA sú prvé dve značky spoločnosti GWM, ktoré vstupujú na európsky trh.”

WEY, značka inteligentných vozidiel na nové energie vyššej triedy spoločnosti GWM, spája luxus so špičkovými technológiami. Vďaka svojej „inteligentnej jazde”, „inteligentnej kabíne”, „inteligentnému zariadeniu” a ďalším silným stránkam značky WEY, bude môcť spoločnosť GWM rozvíjať európsky trh s luxusnými vozidlami na nové energie.

Na výstave značka WEY predviedla verejnosti dva plug-in hybridné modely, a to WEY Coffee 01 a WEY Coffee 02.

Model WEY Coffee 01 bol oficiálne uvedený na európsky trh a zverejnená bola aj jeho cena. Vďaka inteligentnej hybridnej technológii DHT spoločnosti GWM a platformy Coffee Intelligence ponúka model WEY Coffee 01 množstvo výhod, ako napríklad mimoriadne dlhý dojazd na čisto elektrický pohon, vynikajúci výkon a pokročilé inteligentné funkcie. Tieto vlastnosti z neho robia jeden z najočakávanejších inteligentných modelov na nové energie vyššej triedy na Parížskom autosalóne.

ORA je inovatívna a módna značka čisto elektrických vozidiel spoločnosti GWM. ORA, inšpirovaná hodnotami značky „dôvera, autentickosť, spoľahlivosť, inkluzívnosť a starostlivosť”, sa snaží priniesť na európsky trh nový svieži prístup k životu s elektrickou mobilitou. Na Parížskom autosalóne boli vystavené modely ORA, ako napríklad GOOD CAT (na európskom trhu pod názvom FUNKY CAT), GOOD CAT GT (na európskom trhu pod názvom FUNKY CAT GT) a Next ORA CAT.

Model ORA GOOD CAT (na európskom trhu pod názvom FUNKY CAT) sa oficiálne začal predávať na európskom trhu. Je vybavený najmodernejším inteligentným asistenčným systémom jazdy, ktorý kombinuje funkcie, ako je adaptívny tempomat, systém predchádzania kolíziám zozadu a detekcia mŕtveho uhla s 360-stupňovou kamerou. Tieto funkcie ponúkajú vodičom bezpečnejší a inteligentnejší zážitok.

Vďaka vynikajúcim inteligentným vlastnostiam získali v septembri 2022 oba modely WEY Coffee 01 aj ORA GOOD CAT (na európskom trhu pod názvom FUNKY CAT) 5-hviezdičkové hodnotenie od Euro NCAP. Tieto dva modely na nové energie získali aj certifikát UN R155 pre kybernetickú bezpečnosť vozidiel.

Spoločnosť GWM urýchľuje implementáciu svojej novej energetickej stratégie prostredníctvom jej rozloženia na európskom trhu. „Zaviazali sme sa vytvoriť pre našich zákazníkov čistejšiu a udržateľnejšiu budúcnosť. V roku 2023 spoločnosť GWM dokončí výstavbu svojho prvého závodu s nulovými emisiami uhlíka. Do roku 2025 uvedie päť značiek spoločnosti GWM na globálny trh celkovo viac ako 50 modelov na nové energie,” povedal Henry Meng.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1922524/GWM_Launches_Two_New_Energy_Models_at_Paris_Motor_Show_to_Reach_the_Electric_Holy_Grail.jpg 

SOURCE GWM

Go to Source