Spoločný podnik ARC Automotive a Yanfeng pre zariadenia na nafukovanie oficiálne začína v severnom Macedónsku

Spoločný podnik, ktorý bol oznámený začiatkom tohto roka, bude pôsobiť pod názvom YFA Automotive Safety a bude vyvíjať, vyrábať a predávať zariadenia na nafukovanie pre automobilové airbagy. Predseda vlády Severného Macedónska, pán Dimitar Kovacevski, veľvyslanci z Číny a USA a ďalší vysokí predstavitelia sa zúčastnili na dnešnom oficiálnom ceremoniáli založenia vo výrobnom závode ARC v Skopje v Severnom Macedónsku.

Tento spoločný podnik zahŕňa najmodernejšie zariadenia a výrobné linky s rozlohou 22 000 metrov štvorcových, ktoré využíva 400 zamestnancov spoločnosti ARC Automotive v Skopje. Spoločný podnik chce v najbližších rokoch v Severnom Macedónsku zamestnať ďalších 100 zamestnancov.

Vďaka spoločnému podniku bude ARC naďalej posilňovať svoju pôsobnosť v Európe a lepšie poskytovať služby svojim zákazníkom a európskym výrobcom pôvodných zariadení (OEM). Okrem toho spoločnosť Yanfeng rozširuje svoje portfólio bezpečnostných výrobkov v Európe a ďalej rozširuje svoje odborné znalosti. Keďže zariadenia na nafukovanie sú hlavnou súčasťou modulu airbagu, sú pre Yanfeng strategicky dôležité. Vďaka tomuto partnerstvu môže Yanfeng okrem ďalších bezpečnostných produktov, ako sú volanty a bezpečnostné pásy, ponúknuť všetkým zákazníkom v Európe kompletný sortiment kompresorov na nafukovanie pre všetky aplikácie airbagov vrátane airbagov pre vodičov, pasažierov, bočné závesy a kolená.

„Náš vzťah so spoločnosťou Yanfeng existuje už mnoho rokov a som rád, že obe naše spoločnosti budú v tomto novom spoločnom podniku úzko spolupracovať. Budeme v prvom rade poskytovať služby na európskom trhu, ale plánujeme rýchlo expandovať na iné trhy. Vďaka tomuto partnerstvu môžeme urýchliť náš vývoj, rozšíriť zákaznícku základňu a spoločne rásť vo všetkých regiónoch,” povedal Alex Qin, generálny riaditeľ spoločnosti ARC Automotive Inc.

„Dnešok predstavuje pre našu spoločnosť dôležitý míľnik na ceste k plánovanému rastu a lokalizácii našej výroby mimo Číny, ako aj na ceste ku globalizácii nášho podnikania v oblasti bezpečnosti,” povedal Mike Hague, viceprezident a generálny riaditeľ spoločnosti Yanfeng Safety Systems v Európe a Severnej Amerike.

Ak potrebujete viac informácií, kontaktujte:

Robert Knight

viceprezident pre predaj a marketing, ARC Automotvie

Tel.: +1 586 530 2545

e-mail: [email protected]

O spoločnosti ARC

ARC Automotive, Inc. je globálny výrobca, ktorý vyrába kompletný rad kompresorov na nafukovanie pre aplikácie automobilových airbagov (pre vodičov, pasažierov, bočné, hlavové, kolenové, pre sedadlo, bezpečnostný pás a záves). Vďaka takmer 70-ročným odborným znalostiam v oblasti technológie nafukovania sa spoločnosť ARC Automotive zaviazala poskytovať zákazníkom inovatívne a vysokokvalitné produkty a služby.

Viac informácií nájdete na stránkach www.arcautomotive.com.

O spoločnosti Yanfeng

Yanfeng je popredný svetový dodávateľ automobilov, ktorý sa zameriava na interiér, exteriér, sedenie, elektroniku v kabíne a pasívnu bezpečnosť. Spoločnosť Yanfeng má viac ako 240 pracovísk a približne 55 000 zamestnancov na celom svete. Technický tím 4 200 odborníkov sa nachádza v 10 výskumných a vývojových centrách a ďalších regionálnych kanceláriách s kompletnými možnosťami, vrátane technických činností a vývoja softvéru, dizajnérskych a používateľských skúseností a overovania testov. Spoločnosť Yanfeng, ktorá sa zameriava na inteligentné kabíny a ľahké technológie, podporuje automobilky, aby objavovali budúce mobilné priestory a poskytovali špičkové riešenia pre kabíny. Viac informácií nájdete na stránke www.yanfeng.com.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1929435/IMG_2365.jpg

Foto –https://mma.prnewswire.com/media/1929436/25102022_PVRSM_Kovacevski_YFA_Automotiv_3_960x719.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1929437/25102022_PVRSM_Kovacevski_YFA_Automotiv_6.jpg

Logo– https://mma.prnewswire.com/media/1817716/ARC_Logo.jpg

SOURCE ARC Automotive, Inc.

Go to Source