Spoločnosť Auria zdvojnásobuje svoje zameranie na udržateľnosť vymenovaním riaditeľa pre udržateľnosť a globálnej riaditeľky pre udržateľnosť

SOUTHFIELD, Michigan, 27. októbra 2022 /PRNewswire/ — Spoločnosť Auria, popredný svetový dodávateľ podlahových krytín pre automobilový priemysel, akustických, tepelných, aerodynamických a iných riešení na báze vlákien, vymenovala vedúceho Auria Europe, Marca Fleglera, za svojho vôbec prvého riaditeľa pre udržateľnosť (CSO) a Dr. Pinar Erol do novovytvorenej funkcie globálnej riaditeľky pre udržateľnosť.

Ako riaditeľ pre udržateľnosť bude Flegler riadiť globálne ciele spoločnosti v oblasti životného prostredia, sociálnych vecí a riadenia (Environmental, Social and Governance – ESG) a stanovovať kľúčové ukazovatele výkonnosti ako súčasť merateľnej dlhodobej stratégie, pričom bude naďalej zastávať funkciu riaditeľa spoločnosti Auria Europe.

Erol, ktorá nedávno nastúpila do spoločnosti Auria, bude podriadená Fleglerovi a bude zodpovedná za riadenie programu podávania správ o podnikovej udržateľnosti (Corporate Sustainability Reporting – CSR), rozvoj plánu udržateľnosti spoločnosti a budovanie globálneho tímu na realizáciu plánovaných cieľov ESG.

Špecializované funkcie umožnia spoločnosti Auria lepšie rozšíriť rozsah svojich environmentálne, sociálne a ekonomicky udržateľných obchodných postupov v rámci hodnotového reťazca s cieľom vytvoriť dlhodobú hodnotu pre zákazníkov, zamestnancov, zainteresované strany a životné prostredie.

„Udržateľnosť je jedným z troch pilierov nášho poslania a zohráva čoraz dôležitejšiu úlohu v budúcnosti spoločnosti Auria,” povedal Flegler. „Naším poslaním je vniesť udržateľnosť do všetkého, čo v spoločnosti Auria robíme, vrátane našich výrobkov, procesov, organizácie a výrobných činností.”

Flegler má viac ako 25 rokov skúseností v automobilovom priemysle v kľúčových funkciách vrátane globálneho zásobovania, riadenia dodávateľského reťazca, strojárstva a riadenia predaja. V spoločnosti Auria pôsobí od jej založenia v roku 2017 a od roku 2020 je výkonným riaditeľom európskych operácií spoločnosti. Jeho predchádzajúca funkcia bola vyšší viceprezident pre globálny predaj. Pred svojím pôsobením v spoločnosti Auria bol Flegler vyšším viceprezidentom pre obstarávanie v spoločnosti IAC, kde dohliadal na obstarávanie všetkých priamych a nepriamych materiálov, kvalitu dodávateľov a nákupné systémy. Svoju kariéru začal v spoločnosti Harman International, kde pracoval na rôznych pozíciách v oblasti riadenia obstarávania.

Flegler, nemecký štátny príslušník, získal bakalársky titul v odbore strojárstvo na Vysokej škole technickej v nemeckom Stuttgarte. Okrem toho získal bakalársky titul v oblasti výroby a logistiky na univerzite AKAD v nemeckom meste Lahr.

Erol prináša do spoločnosti Auria 20 rokov skúseností v oblasti udržateľnosti vrátane niekoľkoročného poradenstva v oblasti sociálnej zodpovednosti podnikov, udržateľnosti výrobkov a riadenia BOZP. Naposledy pôsobila od roku 2019 ako vedúca skupiny pre udržateľnosť v spoločnosti nnuks Group Holding GmbH. Predtým pôsobila na rôznych pozíciách v medzinárodných inštitúciách, ako sú IFC, Svetová banka, EEA, Európska komisia a európske poradenské spoločnosti v oblasti udržateľnosti.

Pinar pochádza z Turecka, bakalársky titul v odbore environmentálne inžinierstvo získala v Izmire a magisterský titul v odbore odpadové hospodárstvo v tureckom Kocaeli. Ako štipendistka Nemeckej akademickej výmennej služby (DAAD) sa presťahovala do Nemecka, kde získala druhý magisterský titul v oblasti analýzy priemyselných tokov a doktorát v oblasti ECO-optimalizácie dokončovacích liniek v automobilovom priemysle.

Flegler a Erol pôsobia v zastúpení Auria v Düsseldorfe.

O spoločnosti Auria: 

Spoločnosť Auria Solutions je popredným svetovým dodávateľom podlahových, akustických, tepelných, aerodynamických a iných výrobkov na báze vlákien pre automobilový priemysel. Spoločnosť Auria bola založená v roku 2017 na základe viac ako storočného pôsobenia v oblasti dopravy. Spoločnosť s finančným sídlom v Coleshille v Anglicku a prevádzkovými sídlami v Southfielde v Michigane v USA, Šanghaji v Číne a Düsseldorfe v Nemecku prevádzkuje 18 výrobných, 10 technických zariadení a sedem spoločných podnikov a zamestnáva približne 5 000 ľudí na celom svete.

Ak potrebujete ďalšie informácie pre verejnosť, kontaktujte: 

Julie Noyes

riaditeľka pre komunikáciu a marketing

spoločnosti Auria Solutions

248-862-2709 | [email protected]

Frank Buscemi

generálny riaditeľ MBE Group

248-856-8636 | [email protected]

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1931472/Auria_Marc_Flegler.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1931473/Auria_Pinar_Erol.jpg 

SOURCE Auria

Go to Source