FINEQIA KONDIGT OPRICHTING DOCHTERONDERNEMING IN LIECHTENSTEIN AAN; NIEUWE CORPORATE WEBSITE

VANCOUVER, BC, 3 november 2022 /PRNewswire/ — Fineqia International Inc. (het “bedrijf” of “Fineqia”) (CSE: FNQ) (OTC: FNQQF) (Frankfurt: FNQA) kondigt de oprichting aan van een volledige dochteronderneming Fineqia AG in Liechtenstein voor haar activiteiten op het Europese continent. De onderneming kondigt ook een nieuwe corporate website aan om haar activiteiten beter weer te geven.

De nieuwe entiteit stelt Fineqia in staat haar activiteiten in de Europese Economische Ruimte (EER), waarvan Liechtenstein deel uitmaakt, uit te breiden. Het land heeft wetten opgesteld die verenigbaar zijn met de richtlijnen en verordeningen van de Europese Unie (EU), waardoor lokaal gevestigde bedrijven op verschillende financiële markten van de EU kunnen opereren.

Het Vorstendom Liechtenstein was een van de eerste landen ter wereld die in januari 2020 met de Blockchain Act voor regulering van de digitale activa-industrie zorgden. De wet verschaft het bedrijfsleven regelgevende en juridische duidelijkheid over blockchaingerelateerde diensten, tokenisatie van activa en rechten, inclusief de classificatie van tokens op basis van de rechten die erin worden gehouden, zoals nuts-, veiligheids- of betalingstokens. De richtlijn bevat ook informatievereisten voor openbare aanbiedingen.

“Zaden van innovatie hebben een vruchtbare bodem nodig om te ontkiemen,” zei CEO van Fineqia Bundeep Singh Rangar. “Liechtenstein blijkt een dergelijke bodem te hebben.”

Liechtenstein scoorde twee jaar op rij het hoogst in een wereldwijde ranglijst van PricewaterhouseCoopers (PwC), een audit- en adviesbureau, die de volledigheid van de fiscale begeleiding voor cryptocurrencies in elk land beoordeelde. PWC beoordeelde landen op 19 factoren om de volledigheid van hun beleid inzake digitale activa en transacties te bepalen, waaronder belasting op mining, staking en NFT’s.

Los daarvan kondigt Fineqia aan dat de closing van haar private plaatsing van eenheden die aandelen en warrants vertegenwoordigen voor maximaal $5 miljoen, is verlengd tot 10 december 2022, vanwege de gezondheidssituatie van de CFO van het bedrijf.

Fineqia kondigde ook de publicatie aan van een vernieuwde corporate website met nieuwe branding op www.fineqia.com.

Over Fineqia International Inc.

Fineqia (www.fineqia.com) is een beursgenoteerde entiteit in Canada (CSE: FNQ), US (OTC: FNQQF) en Europa (Frankfurt: FNQA). De strategische focus van Fineqia is het bieden van een platform met bijbehorende diensten om de uitgifte van effecten te ondersteunen en de administratie van schuldbewijzen te beheren. Fineqia bouwt momenteel zijn alternatieve financiële activiteiten uit en heeft wereldwijd momenteel een groeiende portefeuille van blockchain-, fintech- en cryptocurrency-technologiebedrijven.

TOEKOMSTGERICHTE VERKLARINGEN

Sommige verklaringen in dit persbericht kunnen toekomstgerichte informatie bevatten (zoals gedefinieerd in de toepasselijke Canadese effectenwetten) (“toekomstgerichte verklaringen”). Alle verklaringen die geen historische feiten zijn en die betrekking hebben op activiteiten, gebeurtenissen of ontwikkelingen waarvan Fineqia (het “bedrijf”) denkt, verwacht of anticipeert dat ze in de toekomst zullen of kunnen plaatsvinden (inclusief, maar niet beperkt tot verklaringen met betrekking tot mogelijke acquisities en financieringen) zijn toekomstgerichte verklaringen. Toekomstgerichte verklaringen zijn over het algemeen te herkennen aan het gebruik van de woorden “kan”, “zal”, “zou”, “doorgaan”, “verwachten”, “anticiperen”, “schatten”, “geloven”, “van plan zijn”, “plannen” ” of “projecteren” of het tegenovergestelde van deze woorden of andere variaties op deze woorden of vergelijkbare terminologie. Toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan een aantal risico’s en onzekerheden, waarvan vele buiten het vermogen van het bedrijf om te controleren of te voorspellen, waardoor de werkelijke resultaten van het bedrijf wezenlijk kunnen verschillen van de resultaten die in de toekomstgerichte verklaringen worden besproken. Factoren die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten of gebeurtenissen wezenlijk verschillen van de huidige verwachtingen, zijn onder meer, maar niet beperkt tot, het niet verkrijgen van voldoende financiering en andere risico’s die worden vermeld in het openbaarmakingsdossier van het bedrijf dat is geregistreerd bij de relevante regelgevende instanties voor effecten. Elke toekomstgerichte verklaring geldt alleen op de datum waarop deze is gedaan, behalve voor zover vereist door de toepasselijke effectenwetgeving. Het bedrijf wijst elke intentie of verplichting af om toekomstgerichte verklaringen bij te werken, behalve voor zover vereist door toepasselijke effectenwetgeving.

Katarina Kupcikova, Analyst, e-mail: [email protected], tel.: +44 7806 730 769, Bundeep Singh Rangar, CEO, e-mail: [email protected], tel.: +1 778 654 2324

SOURCE Fineqia International Inc.

Go to Source