Spoločnosť GWM dosiahla v októbri tohto roka doteraz najvyšší mesačný rekord v zahraničnom predaji

PAO-TING, Čína, 9. novembra 2022 /PRNewswire/ — GWM zverejnila 4. novembra najnovšie údaje o predaji. Spoločnosť v októbri predala na celosvetovom trhu 100 208 kusov. Predaj vozidiel na zámorskom trhu dosiahol rekordných 21 052 kusov, čo predstavuje nárast o 49,58 %. Od januára do októbra 2022 spoločnosť GWM predala 132 796 vozidiel v zahraničí s medziročným nárastom o 18,55 %, a na mnohých trhoch dosiahla vynikajúce predajné výsledky.

Podľa údajov, ktoré zverejnila Národná asociácia výrobcov automobilov v Južnej Afrike (NAAMSA), sa GWM v októbri tohto roka vyšplhala na šieste miesto medzi najpredávanejšie miestne značky automobilov a predbehla značky Ford a Kia. Od januára do októbra tohto roka sa v Južnej Afrike predalo takmer 8 000 vozidiel HAVAL JOLION a nedávno ho asociácia NAAMSA zvolila za „Najlepšie dovážané nové vozidlo roka”. Vynikajúce výsledky predaja v Južnej Afrike dosiahol aj model GWM PICKUP. Model GWM POER sa v októbri umiestnil medzi desiatimi najlepšími vozidlami v tomto segmente na miestnom trhu.

Podľa správy Federálnej komory automobilového priemyslu VFACTS o predaji nových automobilov v Austrálii vzrástol objem predaja GWM v októbri medziročne o 45,5 %, čím predstihla značky Tesla a Subaru a zaradila sa medzi 10 najlepších. Od januára do októbra prekročil celkový predaj automobilov spoločnosti GWM 18 000 kusov, čo predstavuje medziročný nárast o 26,5 %.

V Thajsku, kde sa čoraz viac orientujú na vozidlá využívajúce nové zdroje energie (NEV), si model GWM ORA GOOD CAT udržal vedúce postavenie v segmente elektrických vozidiel. Model ORA GOOD CAT GT bol v Thajsku uvedený na trh v júni 2022 a všetkých 500 predbežných objednávok bolo rezervovaných v priebehu 58 minút. Do konca októbra tohto roka celkový počet objednávok na modely GOOD CAT a GOOD CAT GT presiahol 5 500 kusov, čím sa vytvoril nový rekord v predaji elektrických vozidiel v Thajsku.

S cieľom uspokojiť potreby rôznych globálnych zákazníkov v oblasti ekologického a nízkouhlíkového cestovania spoločnosť GWM postupne uviedla na trh niekoľko modelov využívajúcich nové zdroje energie, ako napríklad HAVAL H6 PHEV, H6 HEV a JOLION HEV. Všetky tri modely sú vybavené technológiou L.E.M.O.N. DHT a dokážu inteligentne meniť jazdné režimy v rôznych scenároch s cieľom dosiahnuť nižšiu spotrebu paliva.

Spoločnosť GWM neustále rozširuje svoju pôsobnosť v Európe, ktorá je významným trhom pre vozidlá využívajúce nové zdroje energie. V októbri 2022 spoločnosť GWM vystavila na Parížskom autosalóne 2022 rôzne inteligentné vozidlá využívajúce nové zdroje energie vrátane modelov WEY Coffee 01, WEY Coffee 02, čisto elektrických modelov ORA GOOD CAT (konkrétne FUNKY CAT na európskom trhu) a Lightning Cat (pre čínsky trh). Vďaka vynikajúcemu dizajnu a špičkovej technológii si tieto modely získali širokú pozornosť zákazníkov.

V súčasnosti spoločnosť GWM ponúka na svetovom trhu rôznorodé produkty. Spoločnosť plánuje naďalej zvyšovať investície do inteligentných produktov a produktov využívajúcich nové zdroje energie, aby lepšie uspokojila rozličné potreby globálnych zákazníkov.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1941519/1.jpg 

SOURCE GWM

Go to Source