CFMOTO odhaľuje na veľtrhu EICMA 2022 úplne nový KONCEPČNÝ model NK-C22 a z neho odvodenú značku elektrických vozidiel ZEEHO

MILÁNO, 10. novembra 2022 /PRNewswire/ — V prvý deň medzinárodnej výstavy motocyklov EICMA sa upriamovala pozornosť na spoločnosť CFMOTO. Popredný čínsky výrobca výkonných športových vozidiel prišiel s novými modelmi vrátane NK-C22, špeciálneho modelu 800 MT SPORT R, prvého elektrického motocykla Papio Nova a inteligentnej platformy „CFMOTO RIDE”.

Odvodená značka elektrických vozidiel ZEEHO bola oficiálne uvedená na trh spolu s koncepciou Magnet.

Koncepcia NK-C22 

Karoséria, ktorá je uložená na platforme motora CFMOTO 800cc, je pokrytá kovanými uhlíkovými vláknami a chránič nádrže na vodu je tiež navrhnutý ako pevný vetrolam s veľkým vizuálnym dojmom. Celé vozidlo je veľmi kompaktné. Dvojitý výfuk, jednostranné zavesenie kolies a výrazné lemovanie sú odrazom odvážneho a inovatívneho vzhľadu NK-C22.

Koncepcia 800 MT SPORT R-A je kombináciou pretekárskeho motocykla CFMOTO MOTO3 a 800 MT 

Výrobok je určený na dlhé jazdy a dobrodružstvá na pohodlnom sedadle. Športová ergonómia zaisťuje maximálnu kontrolu a zábavu pri jazde a na zákazku vytvorený dizajn zaručuje aerodynamický výkon. Zovňajšok je inšpirovaný pretekárskym tímom CFMOTO, vďaka čomu vyzerá jedinečne a plný temperamentu.

Papio Nova – prvý čisto elektrický motocykel 

Je to skvelý motocykel s ovládaním a úrovňou kvality, ktoré sú porovnateľné s jeho benzínovými súrodencami. Je vybavený dvoma lítiovými batériami 69,3v32A, maximálna konská sila dosahuje až 30hp a krútiaci moment sa môže dostať až na 251 Nm.

Inteligentná platforma CFMOTO RIDE prináša používateľom prepojenú zábavu 

Vďaka tejto platforme umožnia funkcie, ako je internet vozidiel, multimediálne rozhranie, inteligentné nositeľné zariadenia atď., sprostredkovať produktom CFMOTO bezpečnejší, efektívnejší a inteligentnejší zážitok z jazdy ako ĎALŠIU ÚROVEŇ ZÁBAVY.”

ZEEHO a jej koncepčný model: Magnet 

ZEEHO, ako podznačka CFMOTO, má splniť požiadavky mladšej generácie. Magnet je nový elektrický skúter, ktorý vstupuje do sféry pokročilej elektrickej mobility a inteligentného dochádzania. Maximálna rýchlosť je 150 km/h, so zrýchlením 0 – 50 km/h za 2,5 s pre vzrušujúci zážitok z jazdy.

KONCEPCIA CFMOTO v teréne: CFORCE X 

V prípade nadchádzajúcich modelov CFORCE X odhaľuje výrazné dizajnové stopy vrátane prvého zbežného pohľadu na nový dizajn prednej časti. Štýlový vzhľad s novým dynamickým osvetlením RIDEVISION LED, nový dizajn zadnej časti s vysoko umiestneným dvojitým valcovým výfukom zdôrazňujú vizuálny efekt.

Vystavované modely spoločnosti CFMOTO sa vyznačujú veľkou pestrosťou. Je úplne jasné, že spoločnosť CFMOTO neustále vyvíja úsilie v oblasti palivových vozidiel ako aj jej odhodlanie a ambície v stratégii elektrifikácie a inteligencie.

KONTAKT: Qixing Lu, globálny manažér pre PR a médiá, e-mail:  [email protected]

SOURCE CFMOTO

Go to Source