SINBON Electronics predstaví na veľtrhu electronica 2022 inovatívne riešenia prispôsobenia

TCHAJ-PEJ, 10. novembra 2022 /PRNewswire/ — SINBON Electronics (TWSE: 3023), popredný svetový poskytovateľ integrovaných dizajnérskych a výrobných služieb prepájacích riešení na mieru, predstaví na veľtrhu electronica 2022 v Mníchove niektoré zo svojich prelomových riešení. V stánku 241 v hale A2 objavíte najnovšie inovácie v oblasti zdravotníctva, priemyslu, automobilového sektora a elektromobility. Patria k nim prispôsobený dizajn káblovej zostavy pre zariadenia na monitorovanie pacienta a röntgen s C-ramenom, modulárny dizajn pre vstupné zariadenia elektrických vozidiel a systémovú integráciu pre elektrické bicykle a elektrické kolobežky, dizajn káblovej zostavy a zostavy dosiek plošných spojov pre inteligentné továrne, robotiku a infraštruktúru na výrobu solárnej energie.

Tento rok sa veľtrh electronica bude konať od 15. do 18. novembra 2022 na výstavisku Trade Fair Center v nemeckom Mníchove. „Je to už piatykrát, čo spoločnosť SINBON vystavuje na veľtrhu electronica, a sme nadšení, že sa môžeme stretnúť s našimi zákazníkmi, kolegami a priateľmi,” povedal Barrie Ryan, prezident európskeho predaja a prevádzky spoločnosti SINBON Electronics. „Na trhoch zdravotníctva, priemyslu, elektronickej mobility a automobilového sektora máme niekoľko nových inovatívnych projektov vrátane radu produktov pre jednopárový Ethernet, viaceré dizajny vysokonapäťových konektorov, ako aj mnoho riešení pre elektrické bicykle.

V stánku budú predstavené:

  • Zariadenia na nabíjanie elektrických vozidiel (EV) vrátane káblov na nabíjanie jednosmerným prúdom CCS1 a CCS2, vstupov na nabíjanie jednosmerným prúdom CCS1 a CCS2 DC, adaptéra pre V2L (Vehicle-to-load), režimu 2 EV IC-CPD.
  • Káble pre lekársku robotiku, kábel senzora na monitorovanie pacienta, inteligentné káble SpO2 a CO2, káble detektorov pre digitálnu rádiografiu (DR) na lekárske zobrazovanie, káblové zostavy C-ramena.
  • Vymeniteľné konektory batérie a nabíjacie káble pre elektrické bicykle, elektrické kolobežky a elektrické motocykle, inteligentný systém jazdy pre elektrické bicykle pre riešenia so zadným nábojovým motorom a stredovým motorom.
  • Káble pre priemyselné robotické ramená, nabíjacie káble pre skladové roboty, solárne káble pre mikroinvertory, káble série M, LiDAR, SPE, iX Industrial.

Kde: veľtrh electronica, výstavisko Trade Fair Center Mníchov, Nemecko

Kedy: 15. – 18. novembra 2022
 

Umiestnenie: stánok SINBON Electronics, hala A2, stánok 241

O spoločnosti SINBON 

SINBON (TWSE: 3023), založená v roku 1989 na Taiwane, je popredným svetovým poskytovateľom integrovaných návrhových a výrobných služieb prepájacích riešení na mieru. Spoločnosť SINBON ponúka zákazníkom produkty a služby OEM/ODM na zabezpečenie nepretržitej spoľahlivosti a efektívnosti a spája technické služby a priemyselné know-how s cieľom ponúknuť služby s pridanou hodnotou. SINBON má zriadené prevádzky na Taiwane, v Číne, Japonsku, Spojenom kráľovstve, Nemecku, Maďarsku a USA. Viac informácií nájdete na stránkach www.sinbon.com alebo nás môžete kontaktovať na adrese [email protected].

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1942386/Promotion_for_press_ID_f183eac7e2fc.jpg

SOURCE SINBON Electronics

Go to Source