Spoločnosť Higer Bus ponúka počas konferencie COP27 dopravu elektrickými autobusmi

SU-ČOU, Čína, 14. novembra 2022 /PRNewswire/ — 6. novembra 2022 sa v egyptskom Šarm aš-Šajchu začala 27. konferencia OSN o zmene klímy (COP27). Konferencia sa zameriava na „implementáciu” a diskutuje o klimatických otázkach z praktického hľadiska. Spoločnosť Higer, ako jediná čínska značka autobusov, ktorá ponúka služby počas konferencie COP27, zabezpečuje tridsať kusov elektrických autobusov s nulovými emisiami uhlíka na kyvadlovú dopravu počas konferencie. Higer Bus, popredná čínska spoločnosť v oblasti ekologických autobusov, dokazuje odhodlanie a silu ponúkať služby na takýchto medzinárodných konferenciách a poskytuje čínske riešenie klimatických výziev v globálnom odvetví verejnej dopravy.

Continue Reading


Higer Bus Company Serves COP27 with Electric Buses

Autobusy, ktoré spoločne skonštruovali spoločnosti Higer a jej egyptský partner, spoločnosť G Company, premávajú medzi Šarm aš-Šajchom, modrou zónou a zelenou zónou miesta konania a poskytujú vynikajúce služby pre vládnych predstaviteľov a zástupcov medzinárodných organizácií. Futuristický dizajn, nulové emisie oxidu uhličitého a pohodlná jazda priťahujú pozornosť a chválu ľudí zo všetkých oblastí života.

V roku 2020 sa spoločnosti G Company a Higer Bus dohodli na lokalizácii výroby autobusov s cieľom splniť ambície Egypta v oblasti ochrany životného prostredia. Spoločnosť G Company preto investovala do vybudovania modernej výrobnej infraštruktúry a začala vyrábať autobusy Higer s čistými technológiami. Rozsiahle skúsenosti spoločnosti Higer v zahraničných knockdown projektoch a spoločná ekologická vízia spojili obe strany, ktoré a podpísali zmluvu na výrobu elektrických autobusov v Egypte na poskytovanie dopravných služieb počas konferencie COP27.

Ľudia znalí problematiky uviedli, že tieto prispôsobené autobusy s jedinečnými vzormi konferencie, vzduchovým odpružením a zvýšenou kapacitou klimatizácie a batérie sú určené pre miestne prostredie Egypta a potreby kyvadlovej dopravy počas konferencie COP27.

„So spoločnosťou G Company sme sformovali a vyslali špeciálnu pracovnú skupinu pre konferenciu COP27 zloženú z trinástich skúsených technikov. Tím je zodpovedný za údržbu vozidiel, aby sa zabezpečila ich bezproblémová prevádzka počas konferencie,” uviedol servisný pracovník spoločnosti Higer na mieste podujatia.

V súvislosti s rastúcou energetickou krízou a extrémnymi klimatickými javmi sa elektrická a nízkouhlíková transformácia dopravného priemyslu stala celosvetovým konsenzom. Xia Guolin, manažér spoločnosti Higer Bus pre Afriku, povedal: „Na dosiahnutie cieľa zníženia emisií oxidu uhličitého musí dopravný priemysel urýchliť reformný proces. Spoločný projekt je dôkazom odhodlania Egypta urýchliť transformáciu verejnej dopravy s nulovými emisiami a čínskych riešení udržateľnej mobility v boji proti zmene klímy.”

Konferencia COP27 dokazuje rastúce odhodlanie riešiť svetové klimatické výzvy. S cieľom aktívne reagovať na iniciatívu konferencie bude spoločnosť Higer Bus neustále prispievať k šetreniu energie a znižovaniu emisií tým, že bude prinášať spoľahlivejšie produkty čistých technológií a účinné služby a budovať udržateľnú budúcnosť v zmysle harmonického spolužitia ľudí, vozidiel a prírody.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1945891/Higer_Bus_Company_Serves_COP27_with_Electric_Buses.jpg

SOURCE Higer

Go to Source