Yutong je pripravený podporiť špičkové svetové futbalové podujatie v Katare

DAUHA, Katar, 17. novembra 2022 /PRNewswire/– Spoločnosť Yutong Bus (ďalej len „spoločnosť”), popredný svetový výrobca elektrických autobusov, odhalila podrobnosti o svojom komplexnom dopravnom riešení pre nadchádzajúce futbalové podujatie, ktoré sa uskutoční v Katare, spolu s oficiálnym poskytovateľom dopravy na podujatí, spoločnosťou Mowasalat. 

Continue Reading

1
1

Picture2
Picture2

Picture1
Picture1

V krajine Blízkeho východu bude premávať 1 500 autobusov Yutong pre globálne futbalové podujatie, ktoré sa začína koncom tohto mesiaca. Počas podujatia bude 888 batériových elektrických autobusov poskytovať verejnú a kyvadlovú dopravu pre funkcionárov, novinárov a fanúšikov z rôznych krajín, ktorí sa budú presúvať medzi miestami konania zápasov.

„Spoločnosť už štyri roky pracuje na svojej stratégii elektrifikácie a tento projekt je prvý svojho druhu,” povedala pani Rafah, zástupkyňa spoločnosti Mowasalat. „Ďakujeme servisnému tímu spoločnosti Yutong za ich podporu počas niekoľkých posledných mesiacov a tešíme sa na radostné zážitky, ktorý prinesie nasledujúci mesiac, a na ďalšie roky.”

Táto objednávka autobusov bola doteraz najväčšou zahraničnou objednávkou spoločnosti Yutong a znamenala pre autobusovú spoločnosť zlomový moment na svetovej scéne. S cieľom zabezpečiť bezproblémové a trvalo udržateľné dopravné spojenie s miestnymi partnermi spoločnosť Yutong zostavila veľký tím 126 ľudí, aby sa zaistilo, že počas podujatia všetko prebehne hladko.

„S našimi službami garantujeme nulové poruchy a nulové sťažnosti futbalových fanúšikov cestujúcich v Katare,” povedal Gan Shaoying, zástupca generálneho riaditeľa spoločnosti Yutong Qatar.” 888 elektrobusov Yutong prinesie na najväčšie svetové futbalové podujatie ekologickú dopravu a servisný tím Yutong Qatar je pripravený poskytnúť fanúšikom z celého sveta doteraz nevídaný zážitok z ekologického cestovania.”

Servisný tím Yutong Qatar zavedie pre toto podujatie jednotnú službu pre všetky svoje autobusy a trasy, vrátane náhradných dielov, kompletných kontrol vozidiel, denných náhodných kontrol, odstraňovania problémov, ako aj rýchlej reakcie na núdzové situácie a ďalších aspektov plánovania služieb. Na základe jasného pochopenia prevádzkových scenárov vykonali s klientom skúšobnú prevádzku elektrobusov.

Spoločnosť Yutong Qatar už zabezpečila, že na sklade sú všetky diely a položky potrebné na údržbu vozidiel, ako aj tie, ktoré sú potrebné na preventívne kontroly údržby. Bolo poskytnuté školenie pre viac ako 2 000 vodičov, spolu so špeciálnymi školeniami na rýchlu údržbu batériových elektrobusov.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1948633/1.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1948987/Picture2.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1948988/Picture1.jpg

SOURCE Yutong Bus

Go to Source