Spoločnosť Bright Food Group sa zúčastnila 5. ročníka CIIE a pokračovala vo vývoji vysokej kvality

ŠANGHAJ, 17. novembra 2022 /PRNewswire/ — Na 5. ročníku veľtrhu China International Import Expo (CIIE) spoločnosť Bright Food Group opäť predstavila svoju globálnu platformu na distribúciu potravín „THE SMART CHAIN”. Za posledných päť rokov zaujala spoločnosť Bright Food Group otvorenejší postoj a zúčastnila sa na CIIE vo všetkých aspektoch, oblastiach a kanáloch, čím čínskym a zahraničným hosťom predstavila medzinárodnejší, trhovo orientovaný a profesionálnejší imidž značky.

„Globálna platforma na distribúciu potravín „THE SMART CHAIN” spoločnosti Bright Food Group je už päť rokov po sebe najväčším samostatným stánkom v oblasti potravinárskych výstav. Vystavovatelia pochádzali z 30 krajín a regiónov a ich kategórie zahŕňali mäso, morské a sladkovodné produkty, mliečne výrobky, výrobky z obilia a oleja, víno, potraviny pre voľný čas, distribučné kanály, obchodné služby atď.

V posledných rokoch sa spoločnosť Bright Food Group zamerala na získavanie a distribúciu potravín s vysokým obsahom bielkovín, aby uspokojila potreby domáceho trhu. „Globálna platforma na distribúciu potravín SMART CHAIN”, ktorá vznikla ako výsledok CIIE, zohrala svoju kompletnú úlohu ako hlavná sila a balast na zabezpečenie vysokej kvality života verejnosti, vďaka čomu sa „vrecko na ryžu”, „košík na zeleninu” a „hrniec na mlieko” stali pre čínskych spotrebiteľov nenahraditeľnými.

Spoločnosť Bright Food Group, ktorá je základom hlavného a vedľajšieho zásobovania potravinami v Šanghaji, je komplexnou skupinou potravinárskeho priemyslu, ktorá integruje moderné poľnohospodárstvo, spracovanie a výrobu potravín a distribúciu potravín, pričom základom sú mliečne výrobky, mäso, cukor, obilie a olej, zelenina, morské a sladkovodné produkty a ďalšie potravinárske odvetvia, a má kompletný reťazec potravinárskeho priemyslu od poľa až po stôl.

Skupina sa usiluje o zabezpečenie dodávok potravín a integráciu interných a externých zdrojov, pričom jej obchodná sieť pokrýva celý svet. Buduje lokalizovanú nadnárodnú spoločnosť s konkurencieschopnosťou v hlavnej oblasti podnikania a vplyve značky a poprednú čínsku značku potravín s globálnym rozložením a nadnárodnými operáciami.

Aj v budúcnosti bude skupina Bright Food Group sledovať tempo novej éry, naďalej podporovať vysokokvalitný rozvoj, úzko sa zameriavať na stratégiu potravín s vysokým obsahom bielkovín a prinášať čínskym spotrebiteľom viac vysokokvalitných výrobkov a služieb.

Odkazy na obrázky:

Odkaz: http://asianetnews.net/view-attachment?attach-id=434113

Nadpis: Výstavná plocha Bright Food Group

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1949942/Bright_Food.jpg

SOURCE Bright Food Group

Go to Source