Hybridný model GWM SUV WEY Coffee 01 si zaslúži pochvalu

PAO-TING, Čína, 21. novembra 2022 /PRNewswire/ — 14. novembra model GWM WEY Coffee 01 odštartoval testovacie jazdy v médiách v Európe, čím podnietil prudký nárast skúseností v súvislosti s používaním inteligentného vozidla s novou energiou.

Na testovacej jazde sa zúčastnili novinári z najvýznamnejších médií v Európe, ako sú STERN.de, auto-illustrierte, AUTONOTIZEN a ACS AUTO. Vozidlo testovali na diaľniciach a poľných cestách.

Model WEY Coffee 01, prvé SUV od spoločnosti GWM uvedené na trh v Európe, využíva najnovšiu hybridnú technológiu a inteligentnú platformu spoločnosti GWM. Počas testovacích jázd si jeho vynikajúci výkon a pokročilé inteligentné skúsenosti získali od novinárov rôzne pozitívne ohlasy.

STERN.de, renomovaná spravodajská webová stránka, uviedla, že model WEY Coffee 01 je príjemné a relaxačné cestné SUV.

Na európskom trhu má model WEY Coffee 01, vybavený hybridnou technológiou spoločnosti GWM, viac výhod spočívajúcich vo vynikajúcom výkone a vysokej účinnosti. Model využíva 2,0-litrový turbomotor a 2 vysokovýkonné elektromotory, ktoré umožňujú automatické nastavenie výkonu podľa jazdných zvyklostí a režimov používateľov.

„Pohonná jednotka modelu WEY Coffee 01 je skvelá. Elektromotor, prevodovka a motor navzájom dobre spolupracujú. Nedošlo k žiadnym zakolísaniam ani prerušeniam výkonu. Pri akcelerácii máme pocit, že sme v elektromobile. Necítime kolísanie ani prerušenie výkonu,” poznamenal známy automobilový magazín auto-illustrierte. 

Model WEY Coffee 01 je vybavený mnohými inteligentnými konfiguráciami, ktoré umožňujú testovacím vodičom vnímať pohodlie a bezpečnosť poskytované špičkovou technológiou. „Za túto cenu dostanete maximum technológie,” povedal po testovacej jazde Markus Rutishauser, novinár špecializovaného automobilového média ACS AUTO.

Technologické funkcie modelu WEY Coffee 01, ako je inteligentný hlas a rozšírená realita priehľadového displeja (AR-HUD), založené na inteligentnej platforme GWM, predstavujú účastníkom testovacej jazdy najpokročilejšiu technológiu.

AUTONOTIZEN, profesionálne médium na hodnotenie automobilového sektora, uviedlo: „Štandardný displej AR-HUD modelu WEY Coffee 01 môže poskytnúť jasné pokyny v hustej premávke v hlavnom meste Portugalska. Jeho pohyblivé šípky jasne ukazujú správny výjazd na kruhovom objazde. Je to lepšie ako obrazovka súčasných modelov VW.”

Model WEY Coffee 01 (pre európsky trh) je tiež vybavený niekoľkými inteligentnými asistenčnými systémami vodiča vrátane systému varovania pred mŕtvym uhlom (BSW) a aktívneho udržiavania vozidla v jazdnom pruhu (ALC). Keď sa vodiči chystajú predbiehať alebo zmeniť jazdný pruh, systém BSW môže pomôcť vyhnúť sa kolíziám v mŕtvom uhle a poskytnúť bezpečný a relaxačný zážitok z jazdy. V septembri 2022 dosiahol tento model v teste SAFETY ASSIST konzorcia Euro NCAP skóre 94 %.

Po testovacej jazde tím GWM Europe komunikoval s novinármi, aby získal ďalšie návrhy k vozidlu. Na seminári Henry Meng, prezident spoločnosti GWM Europe, povedal: „Neustále hľadáme nové technológie, ktoré je možné individuálne aplikovať na naše rôzne značky.”

Spoločnosť GWM plánuje v budúcnosti vytvoriť viac modelov na nové energie založených na hybridnej technológii a inteligentnej platforme, čím poskytne zákazníkom na celom svete inteligentnejšie a kvalitnejšie zážitky z jazdy.

Video – https://mma.prnewswire.com/media/1951713/GWM_Hybrid_SUV_WEY_Coffee_01_Earns_Praise.mp4

SOURCE GWM

Go to Source