Vantage a NEOM McLaren Extreme E sa na londýnskom samite Finance Magnates 2022 postarali o rozruch v oblasti ESG

LONDÝN, 23. novembra 2022 /PRNewswire/ — Medzinárodná maklérska spoločnosť Vantage (známa aj ako „Vantage Markets”) s potešením oznamuje svoju účasť a sponzorstvo na londýnskom samite Finance Magnates, ktorý sa koná už druhý rok po sebe, s obnoveným dôrazom na ESG. 

Tento rok spoločnosť Vantage sprevádzal jej partner NEOM McLaren Extreme E, aby vystavil plne elektrické vozidlo SUV – nazvané ODYSSEY 21 – v Old Billingsgate v Londýne, vedľa vonkajšieho altánku.

Continue Reading

Vantage and NEOM McLaren Extreme E make a splash for ESG at the Finance Magnates London Summit 2022
Vantage and NEOM McLaren Extreme E make a splash for ESG at the Finance Magnates London Summit 2022

Vantage and NEOM McLaren Extreme E make a splash for ESG at the Finance Magnates London Summit 2022
Vantage and NEOM McLaren Extreme E make a splash for ESG at the Finance Magnates London Summit 2022

Spoločnosť Vantage zároveň počas samitu spustila svoju službu likvidity Vantage Connect pre Spojené kráľovstvo s úžasným novým vzhľadom, ktorý zodpovedá inštitucionálnej značke.

Výstava je vyvrcholením úsilia spoločnosti Vantage v oblasti ESG. Spoločnosť spolupracuje so spoločnosťou NEOM McLaren Extreme E v rámci iniciatívy Blue Carbon a využíva renomovanú publicistku na sociálnych médiách Supercar Blondie na zvyšovanie povedomia o zmene klímy a rodovej rovnosti.

Skupina tiež spolupracovala s Úradom vysokého komisára OSN pre utečencov (UNHCR) na zbierke finančných prostriedkov pre utečencov, spolupracovala s Červeným krížom na celosvetovej akcii darcovstva krvi a spolupracovala s UNESCO na podpore vzdelávacích iniciatív v Indii.

Tieto a ďalšie iniciatívy v oblasti ESG boli súčasťou diskusie na londýnskom samite. Ku generálnemu riaditeľovi spoločnosti Vantage v Spojenom kráľovstve, Davidovi Shayerovi, sa pripojila Kim Wilson, riaditeľka pre udržateľnosť v spoločnosti McLaren Racing, ktorá vystúpila na paneli zameranom na ESG s názvom „Finančné technológie pre úžitok: Sociálny vplyv a inovácie v oblasti finančných technológií”, ktorý sa konal o 14.00 hod. na hlavnom pódiu.

Shayer tiež hovoril viac o význame Vantage Connect na nestabilnom trhu na panelovej diskusii „Riadenie rizík v turbulentných časoch”, ktorá sa konala o 12.30 hod. na pódiu Innovate.

David Shayer, generálny riaditeľ spoločnosti Vantage UK, hovorí: „Sme radi, že sa môžeme opäť pripojiť k Finance Magnates na takomto kľúčovom podujatí. Tento rok bol pre spoločnosť Vantage veľmi vzrušujúci, počnúc partnerstvom so spoločnosťou NEOM McLaren Extreme E až po spustenie služieb VSocial a Vantage Connect. Naše podnikanie sa vyvinulo tak, aby viac zodpovedalo potrebám našich maloobchodných a inštitucionálnych klientov, a sme hrdí na to, že sme súčasťou organizácie, ktorej hlavnou devízou je starostlivosť.”

O spoločnosti Vantage 

Vantage je globálny maklér s viacerými aktívami, ktorý ponúka klientom prístup k rýchlej a výkonnej službe na obchodovanie s CFD v rámci Forex, komoditami, indexmi a akciami.

S viac ako 13-ročnými skúsenosťami na trhu má spoločnosť Vantage v súčasnosti viac ako 1 000 zamestnancov vo viac ako 30 pobočkách po celom svete.

Vantage je viac než maklér. Poskytuje dôveryhodný obchodný ekosystém a jednoduchú obchodnú platformu, ktorá klientom umožňuje využívať obchodné príležitosti.

Získajte možnosť lepšie využívať víťazné trhové príležitosti a obchodujte inteligentnejšie @vantage

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1953638/Image1.jpg
Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1953639/Image_2.jpg
Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1745281/Vantage_Logo.jpg

SOURCE Vantage

Go to Source