Automobilka GWM, lídr na trhu s elektrickými vozidly, představuje v Thajsku nové modely svých elektromobilů

BAODING, Čína, 1. prosince 2022 /PRNewswire/ — Automobilka GWM dostává své pověsti globální společnosti a průkopníka v oblasti chytrých technologií a na 39. ročník thajského mezinárodního veletrhu automobilů Thailand International Motor Expo 2022 přiváží flotilu svých nejmodernějších elektromobilů.

Společnost předvádí elegantnější model ORA Grand Cat, nové hybridní SUV HAVAL H6, terénní TANK500 HEV a některé další místně oblíbené modely.

První představení modelu ORA Grand Cat v Thajsku

Vůbec poprvé se v Thajsku představuje ORA Grand Cat, první prémiové čistě elektrické kupé značky ORA. Jeho moderní design působí prémiovým dojmem a je vybaven prosklenou střechou, aktivní mřížkou přívodu vzduchu, elektrickým zadním spoilerem a syntetickým zvukem výfuku pro navození sportovního dojmu z řízení.  

Model ORA Grand Cat je také vybaven inteligentním navigačním systémem ORA Autopilot 3.0, který nabízí chytřejší jízdní zážitek. Interiér je vybaven 12,3palcovou dotykovou obrazovkou multimediálního systému, 10,25palcovým displejem s informacemi o řízení, 11 reproduktory Infinity s nezávislým zesilovačem a elektrickými sedadly řidiče a spolujezdce s masážními a chladicími systémy, které posádce na cestách poskytují maximální pohodlí.

Další úroveň stylu s novým hybridním SUV HAVAL H6

Automobilka GWM dále staví na legendárním úspěchu modelu HAVAL H6, který se deset měsíců po sobě (leden – říjen 2022) držel na čele místního segmentu kompaktních SUV, a představuje jeho vylepšenou verzi se stylovějším designem i komfortem a pohodlím nové úrovně.

Nový hybridní SUV HAVAL H6 je výjimečný, má inovovanou hvězdicovou přední mřížku a je vybaveno špičkovými technologiemi. Vozidlo je postaveno na inteligentní modulární platformě GWM L.E.M.O.N, kterou lze přizpůsobit různým typům motorů. Pohon zajišťuje 1,5litrový turbomotor v kombinaci s elektromotorem a hybridním systémem DHT s více režimy.

TANK500 HEV přináší všestrannost a potěšení ze „života bez omezení”

TANK500 HEV je kombinací elegance a síly pro jízdu na čtyřech kolech a přináší všestrannost a potěšení ze „života bez omezení”. Model je vybaven hybridní kombinací pohonu 2.0T+9HAT (2,0 l Turbo+9stupňová hydraulická automatická převodovka).

Model je poháněn nejnovějším inteligentním pohonem všech kol a inteligentními asistenčními systémy, jako je například TANK Turn, který zajišťuje skvělý poloměr otáčení. Vozidlo je vybaveno elektronickými uzávěrkami předního a zadního diferenciálu, které pomáhají přenášet sílu na kola, aby nedocházelo k jejich prokluzu, a různými jízdními režimy pro jízdu v terénu, které se automaticky přizpůsobují změnám povrchu.

Elliot Zhang, prezident společnosti GWM ASEAN, řekl: „Od oficiálního vstupu na thajský trh v únoru loňského roku se automobilka GWM jako lídr v oblasti elektromobilů drží své strategie diferenciace, aby thajským spotřebitelům nabídla kvalitní produkty a služby, nové zážitky a špičkové technologie.”

V současné době společnost GWM urychluje svou transformaci v oblasti nové energetiky a bude uvádět další bezemisní modely na více trhů, čímž uživatelům přinese zkušenosti s čistou a inteligentní mobilitou.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1958830/Leading_Electric_Vehicle_Market__GWM_Presents_Various_NEVs_in_Thailand.jpg

SOURCE GWM

Go to Source