Spoločnosť GWM podpísala dohody so stovkami distribútorov, aby si udržala dynamiku rastu globálneho predaja

PAO-TING, Čína, 2. decembra 2022 /PRNewswire/ — 30. novembra podpísala spoločnosť GWM na thajskej medzinárodnej výstave Motor Expo 2022 dohody so stovkami distribútorov, čím ďalej rozšírila svoju globálnu predajnú sieť.

Podľa Parkera Shi, viceprezidenta spoločnosti GWM, spoločnosť trvá na globalizácii vo vývoji. Aby spoločnosť GWM pokračovala v rozširovaní globálneho trhu a uspokojovala potreby zahraničných zákazníkov, maximálne využije svoj lesný ekosystém, aby priniesla lepšiu budúcnosť s pokročilejšími a inteligentnejšími vozidlami na nové energie.

V ten istý deň spoločnosť pozvala viac ako 200 globálnych distribútorov, aby navštívili stánok spoločnosti GWM na výstave Motor Expo, predajne a jej zážitkové centrum v Bangkoku, a vyskúšali si celý rad inteligentných technológií a produktov GWM na nové energie.

Distribútor z členského štátu združenia ASEAN povedal: „Množstvo inovatívnych technológií a vozidiel na nové energie ukazuje silu spoločnosti GWM. Ako partner spoločnosti som plný dôvery v jej nové elektrické produkty.”

S cieľom umožniť distribútorom získať skutočnejší zážitok z vozidiel na nové energie a inteligentných technológií spoločnosti, GWM tiež 1. decembra zorganizovala aj rôzne aktivity testovacej jazdy vrátane zrýchlenia z 0 na 100 km/h, slalomu a automatického parkovania. Medzi testovacie jazdné modely patrili HAVAL H6 PHEV, H6 HEV, JOLION HEV, ORA GOOD CAT (na európskom trhu konkrétne FUNKY CAT), TANK300 a GWM POER.

„V Austrálii sú obľúbené rôzne modely GWM. V testovacej jazde má dobrý výkon ORA GOOD CAT. Tento model zaujme výrazným exteriérom a pohodlným interiérom. Po uvedení na austrálsky trh prinesie ORA GOOD CAT na miestny trh revolučné zmeny,” povedal distribútor z Austrálie.

Počas testovacej jazdy pracovníci GWM zaznamenali spätnú väzbu od distribútorov. Distribútori v testovacej jazde schválili modely a vyzdvihli niektoré požiadavky a používateľské zvyklosti miestnych zákazníkov. Niektorí distribútori boli tiež ochotní predstaviť produkty na nové energie od GWM na podporu predaja vozidiel na miestnom trhu.

Distribútor, ktorý zmluvu so spoločnosťou GWM podpísal po prvýkrát, sa zúčastnil hlavne na testovacej jazde vozidla HAVAL H6 PHEV a povedal: „Hybridné elektrické vozidlá od GWM sú špeciálne. Môžu byť vynikajúcimi riešeniami využívajúcimi nové energie. Model HAVAL H6 PHEV má silný výkon a vynikajúcu spotrebu paliva. Dúfam, že tento model čoskoro prinesieme našim miestnym používateľom.”

Distribútori sa zúčastnia na zámorskej konferencii GWM 2022, ktorá sa bude konať 2. decembra. Partnerstvá nadviazané s týmito zámorskými distribútormi sú ďalším krokom spoločnosti GWM vo svojich stratégiách globalizácie a transformácie na nové energie.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1959686/image_1.jpg

SOURCE GWM

Go to Source