Spoločnosť GWM prehlbuje svoju globálnu stratégiu v oblasti nových energií

PAO-TING, Čína, 6. decembra 2022 /PRNewswire/ — 2. decembra spoločnosť GWM úspešne zorganizovala zahraničnú konferenciu 2022 v Thajsku. Viac ako 200 distribútorov z viac ako 50 krajín a regiónov sveta diskutovalo o stratégii rozvoja a plánovaní v oblasti nových energií v spoločnosti GWM.

GWM má kompletný priemyselný reťazec pre nové energie v Thajsku. Cieľom tohto podujatia je poskytnúť zahraničným distribútorom komplexné skúsenosti s produktami na nové energie, technológiami, výrobou, predajom a ďalšími aspektmi a poskytnúť vzor pre transformáciu nových energií vo viacerých regiónoch.

Continue Reading


GWM Deepens Its Global New Energy Strategy

Na konferencii sa zástupca spoločnosti GWM Thajsko podelil o strategické nasadenie nových energií na miestnom trhu. Spoločnosť sa zameriava na produkty využívajúce nové energie a uvádza na trh diverzifikované produkty zahŕňajúce vozidlá typu HEV, PHEV a BEV. Na základe postupov závodu pre nové energie v Rayongu vybudovala spoločnosť GWM aj „lesný ekosystém”, ktorý zahŕňa výrobu vozidiel, inteligentné produkty, nabíjacie služby a životný štýl používateľov.

Len za jeden rok dosiahla spoločnosť GWM pozoruhodné úspechy na trhoch krajín ASEAN. Od novembra 2022 dodala spoločnosť v Thajsku viac ako 13 000 vozidiel na nové energie, pričom model HAVAL H6 HEV si už 15 mesiacov udržiava vedúcu pozíciu z hľadiska objemu predaja na trhu SUV triedy C. Zo svojej základne v Thajsku expedovala spoločnosť produkty na nové energie do ďalších krajín ASEAN.

Parker Shi, viceprezident spoločnosti GWM, uviedol, že v Thajsku majú mnoho skúseností s rozvojom nových energií, z ktorých by sme mali čerpať. Úspechy dosiahnuté v Thajsku, jednom z kľúčových trhov spoločnosti GWM, by spoločnosť posunuli na popredné miesto v oblasti čistej a udržateľnej transformácie.

Aj spoločnosť GWM veľkou rýchlosťou zavádza svoju stratégiu v oblasti nových energií po celom svete. Na európskom trhu boli oficiálne uvedené na trh modely WEY Coffee 01 a ORA FUNKY CAT (známy aj ako ORA GOOD CAT). Prvá zásielka modelu WEY Coffee 01 bola už odoslaná a bude dodaná nemeckým používateľom. Spoločnosť ďalej plánuje expandovať na trhy v Španielsku a Švédsku, aby podporila rozmiestnenie svojich produktov na nové energie a prémiovanie značky. V Južnej Amerike. V novembri tohto roka spoločnosť GWM dokončila technickú modernizáciu svojho brazílskeho závodu. Tieto úspechy položili pevné základy pre globálny trh.

V kombinácii s rýchlou implementáciou stratégie v oblasti nových energií podporila globálnu obchodnú expanziu a rast predaja. V súčasnosti má spoločnosť 700 predajných miest v zahraničí a jej výrobky sa vyvážajú do viac ako 170 krajín a regiónov, pričom celkový objem predaja v zahraničí presahuje 1 milión. Od januára do októbra tohto roku prekročil objem predaja vozidiel na nové energie 100 000 kusov.

GWM bude naďalej podporovať implementáciu globálnej stratégie v oblasti nových energií so zameraním na trhy krajín združenia ASEAN. Spoločnosť bude tiež neustále skúmať produkty na nové energie, ktoré spĺňajú potreby globálnych používateľov na ekologické cestovanie a prinášajú im zážitok z čistej a inteligentnej jazdy.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1961667/GWMImage.jpg

SOURCE GWM

Go to Source