Spoločnosť GWM, sponzor finále svetového turnaja BWF 2022, propaguje čistý a inteligentný životný štýl

PAO-TING, Čína, 9. decembra 2022 /PRNewswire/ — 7. decembra sa v thajskom Bangkoku uskutočnilo finále svetového turnaja v bedmintone HSBC BWF World Tour Finals 2022. Spoločnosť GWM ako oficiálny partner poskytuje ekologické služby dopravy pre športovcov a pracovníkov z rôznych krajín svojimi vozidlami na nové energie (NEV) HAVAL H6 HEV a HAVAL JOLION HEV.

Podujatie bolo zavŕšením tohtoročného svetového turnaja Svetovej bedmintonovej federácie (BWF). Vo finále súťažilo osem najlepších svetových hráčov s najvyšším počtom bodov vrátane dvojhry a štvorhry. Nabitý program prináša športovým fanúšikom a divákom vzrušujúci vizuálny zážitok. Za oficiálne vozidlá finále boli určené dve vozidlá NEV, HAVAL H6 HEV a HAVAL JOLION HEV, ktoré účastníkom ponúkli inovatívnu, inteligentnú a pohodlnú jazdu. Vozidlá GWM na ekologickú dopravu a úžasný zážitok z jázd si získali široké uznanie svetových športovcov a pracovníkov.

Modely HAVAL H6 HEV a HAVAL JOLION HEV, ktoré sú hviezdnymi produktmi značky na globálnych trhoch, boli na trh uvedené s cieľom uspokojiť potreby používateľov v rôznych častiach sveta. Od svojho vstupu na trh v mnohých krajinách sveta zaznamenávajú neustály rast predaja.  Sú vybavené špičkovými inteligentnými technológiami a personalizovanými zábavnými systémami, ponúkajú vodičom a spolucestujúcim príjemný a bezpečný zážitok, čím si získali celosvetovú popularitu. Od januára do novembra 2022 predala spoločnosť GWM viac ako 120 000 vozidiel NEV. Tieto dva modely sú na prvom mieste v predaji v jednotlivých segmentoch trhu. Najmä v Thajsku, kde sa podujatie konalo, je model HAVAL H6 HEV už desať mesiacov po sebe jednotkou v predaji v segmente SUV triedy C, pričom jeho podiel na trhu sa v októbri zvýšil na 30,8 %.

Značka prejavuje neustálu vitalitu pri zameriavaní sa na používateľov s rôznymi záujmami. Podporou rozvoja rôznorodých športov spája športového ducha so skúsenosťami s produktmi a presadzuje ekologický, športovo integrovaný a zdravý životný štýl medzi používateľmi na celom svete tým, že uspokojuje ich preferencie.

Spoločnosť GWM napríklad sponzorovala podujatia Red Bull Quicksand a Rugby World Cup Sevens na juhoafrickom trhu, čím ponúkla používateľom príležitosť vyskúšať si inteligentné a moderné produkty. Na austrálskom trhu spolupracovala so Svetovou surferskou ligou a sponzorovala preteky IRONMAN Western Australia, čím miestnym zákazníkom prezentovala imidž mladej a vitálnej značky. Okrem toho podporila aj Pulse, ženský netballový turnaj na Novom Zélande, preteky Downhill Race v Čile a ďalšie hry s miestnymi špecifikami, ktoré lákajú používateľov na testovacie jazdy.

Spoločnosť GWM vysvetlila svoju koncepciu globalizácie „byť orientovaná na používateľa” na zahraničnej konferencii v roku 2022. Na základe toho bude spoločnosť vytvárať ekologickejšie a inteligentnejšie produkty a organizovať aktivity, ktoré vyhovujú regionálnym kultúram a budú slúžiť potrebám globálnych používateľov pre rôzne scenáre a prispôsobenia.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1964624/GWM.jpg

SOURCE GWM

Go to Source