polečnost GWM, sponzor finále světového poháru BWF World Tour 2022, podporuje ekologický a inteligentní životní styl

PAO-TING, Čína, 9. prosince 2022 /PRNewswire/ — V thajském Bangkoku se 7. prosince konalo finále světového poháru HSBC BWF World Tour 2022. Jakožto oficiální partner poskytuje společnost GWM sportovcům a personálu z různých zemí služby ekologické dopravy. K jejich zajištění využívá svá vozidla poháněná novými energiemi (NEV) HAVAL H6 HEV a HAVAL JOLION HEV.

Akce zakončila letošní světový pohár Světové badmintonové federace (BWF). Ve finále se utkalo celkem osm nejlepších světových hráčů s nejvyšším počtem získaných bodů, a zahrnovalo i dvouhry a čtyřhry. Pečlivě naplánovaný program nabízí sportovním fanouškům a divákům vzrušující vizuální zážitky. Oficiálními vozidly finále byly dva vozy poháněné novými energiemi, HAVAL H6 HEV a HAVAL JOLION HEV, které účastníkům zajišťují inovativní, inteligentní a pohodlnou dopravu. Vozidla společnosti GWM si svým ekologickým provozem a výjimečným požitkem z jízdy získala široké uznání světových sportovců i personálu.

Vozy HAVAL H6 HEV a HAVAL JOLION HEV, které jsou vlajkovými loděmi této značky na globálních trzích, byly uvedeny na trh s cílem uspokojit potřeby uživatelů v různých částech světa. Od okamžiku, kdy byly uvedeny na celou řadu trhů po celém světě, zaznamenává jejich prodej neustálý růst.  Jsou vybaveny špičkovými inteligentními technologiemi a personalizovanými zábavními systémy, které řidičům i cestujícím poskytují příjemný a bezpečný jízdní zážitek. Díky tomu se těší narůstající oblibě po celém světě. Od ledna do listopadu 2022 prodala společnost GWM více než 120.000 vozů poháněných novými energiemi. Oba výše zmíněné modely se přitom umístily na první příčce prodeje v jednotlivých segmentech trhu. Zejména v Thajsku, kde se akce konala, je model HAVAL H6 HEV již deset měsíců po sobě rekordmanem v prodeji v segmentu SUV třídy C a jeho tržní podíl v říjnu vzrostl na 30,8 %.

Značka vykazuje při cílení na uživatele s různými zájmy neutuchající vitalitu. Podporou rozvoje celé řady sportovních odvětví se jí daří spojovat sportovního ducha se zkušenostmi s prodejem výrobků. Vychází vstříc preferencím uživatelům po celém světě a podporuje jejich ekologický, sportovně integrovaný a zdravý životní styl.

Společnost GWM například na jihoafrickém trhu sponzorovala soutěž Red Bull Quicksand a mistrovství světa v ragby Rugby World Cup Sevens a poskytla tak uživatelům příležitosti vyzkoušet si inteligentní a stylové produkty. Na australském trhu spolupracovala se Světovou surfařskou ligou a sponzorovala závod IRONMAN Western Australia, díky čemuž se místním zákazníkům prezentovala s image mladé a vitální značky. Kromě toho podpořila také Pulse, turnaj v ženském netballu na Novém Zélandu, závod ve sjezdu v Chile a další místní sportovní akce, které u uživatelů vyvolávají zájem o zkušební jízdy.

Společnost GWM na konferenci Overseas 2022 upřesnila svůj koncept globalizace, který se „zaměřuje na uživatele”. V souladu s tímto zaměřením bude i nadále vytvářet více ekologických a inteligentních produktů a bude pořádat aktivity, které budou vyhovovat regionálním kulturám, a sloužit potřebám globálních uživatelů v různých situacích a s různou mírou přizpůsobení.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1964624/GWM.jpg 

SOURCE GWM

Go to Source