Spoločnosť GWM podporuje finále série bedmintonových turnajov HSBC BWF World Tour 2022 s vozidlami NEV a urýchľuje tak nízkouhlíkovú transformáciu

PAO-TING, Čína, 13. decembra 2022 /PRNewswire/ — 11. decembra sa skončilo finále bedmintonových turnajov HSBC BWF World Tour 2022. Spoločnosť GWM ako oficiálny partner presadzovala koncepciu ochrany životného prostredia znížením emisií CO2 a ako oficiálne určené vozidlá poskytla modely využívajúce nové zdroje energie, napríklad HAVAL H6 PHEV a HEV.

Continue Reading


Accelerating Low-carbon Transformation, GWM Supports HSBC BWF World Tour Finals 2022 with NEVs

Pred budovou Nimibutr Gymnasium v thajskom Bangkoku spoločnosť GWM zriadila stánok, v ktorom realizovala množstvo zaujímavých a interaktívnych aktivít, ktoré divákom priblížili čaro bedmintonu a príjemnú atmosféru v mieste konania súťaže. Vystavené vozidlá HAVAL H6 NEV tiež prilákali veľký počet divákov, ktorí si ich mohli vyskúšať. Tento model si získal široké uznanie medzi prítomnými za svoje prvky súvisiace s mládežou a inteligentné funkcie.

Model HAVAL H6 HEV sa od svojho uvedenia na trh v Thajsku v júni minulého roka stretol s veľkým ohlasom miestnych používateľov. Od novembra tohto roku si vozidlo už 15 mesiacov udržiava vedúce postavenie v predaji na trhu kompaktných SUV. V októbri tohto roku bol model H6 PHEV oficiálne uvedený na trh v Thajsku, kde bolo za 40 minút objednaných viac ako 1 000 vozidiel. Na novembrovom veľtrhu Thailand International Motor Expo spoločnosť GWM predstavila modernizovanú verziu H6 HEV 2023, ktorá používateľom prináša rozmanitejšie skúsenosti s inteligentnými vozidlami a zároveň dosahuje vysokú účinnosť a ochranu životného prostredia.

HAVAL H6 NEV je ťažkotonážne hybridné vozidlo odvodené od modelu H6 na základe poznatkov spoločnosti GWM o dopyte po nových zdrojoch energie. HAVAL H6 sa ako globálny model stal strategickým produktom spoločnosti GWM na získanie podielu na globálnom trhu a od svojho uvedenia na trh sa teší viac ako desaťročnej popularite. Okrem Thajska bol HAVAL H6 uvedený na trh aj v Južnej Afrike, Austrálii, Brazílii, na Blízkom východe a v ďalších krajinách a regiónoch, kde si získal uznanie a obľúbenosť medzi miestnymi používateľmi. Za posledných desať rokov od uvedenia na trh sa na celom svete predali viac ako 4 milióny vozidiel HAVAL H6.

S cieľom uspokojiť diferencované potreby globálnych používateľov spoločnosť GWM aj naďalej podporuje modernizáciu produktov. V súčasnosti je HAVAL H6 už treťou generáciou s výrazným zlepšením inteligencie, bezpečnosti a výkonu. Okrem toho spoločnosť GWM neustále rozširuje ponuku produktov využívajúcich nové zdroje energie na svetovom trhu. HAVAL H6 sa na mnohých trhoch začal predávať vo verziách HEV a PHEV, čím globálnym používateľom prináša produkt, ktorý je šetrnejší k životnému prostrediu a inteligentnejší.

Oba modely sú vybavené platformou L.E.M.O.N. DHT, čo je hybridná technológia nezávisle vyvinutá spoločnosťou GWM. Vďaka úzkej spolupráci hybridných motorov a duálnych motorov v rôznych scenároch môžu tieto dve hybridné elektrické vozidlá splniť požiadavky používateľov na vozidlá využívajúce nové zdroje energie s dlhou výdržou, vysokou účinnosťou a vysokým výkonom.

V budúcnosti plánuje spoločnosť GWM uviesť na svetové trhy viac vysokokvalitných produktov, aby vytvorila osobnejší zážitok z jazdy, ktorý bude pre používateľov šetrnejší k životnému prostrediu a inteligentnejší.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1967604/GWM.jpg

SOURCE GWM

Go to Source