XCMG posiluje globální distribuční síť novou smlouvou s Maďarskem

SÜ-ČOU, Čína, 23. prosince 2022 /PRNewswire/ — Společnost XCMG (SHE: 000425), jeden z největších světových výrobců stavebních strojů, rozšířila svou globální distribuční síť podpisem dohody se společností PJ Machine Trade Hungary, která bude místním zákazníkům poskytovat prodej, pronájem a poprodejní služby zařízení včetně zemních strojů, zakládacích zařízení, důlních strojů a dalších stavebních strojů.

Tato dohoda o spolupráci konkrétně pomůže společnosti XCMG významně rozšířit její evropskou distribuční síť a zároveň urychlí její pronikání na trhy v Maďarsku a sousedních zemích.

Continue Reading

XCMG Boosts Global Distribution Network with New Hungary Deal.
XCMG Boosts Global Distribution Network with New Hungary Deal.

„Rád bych společnosti PJ pogratuloval k tomu, že se stala distributorem společnosti XCMG v Maďarsku,” řekl Liu Jiansen, viceprezident společnosti XCMG Machinery a generální ředitel XCMG Import & Export. „Maďarsko funguje jako klíčové centrum naší evropské strategie a tato oboustranná spolupráce umožní společnosti XCMG využívat silnou síť PJ jako prostředek k soustavné propagaci ekologické a inovativní rozvojové koncepce společnosti. Doufáme, že vzájemná spolupráce povede ke kvalitním výsledkům.”

Společný podnik PJ Machine Trade Ltd. se v Maďarsku specializuje na prodej výrobků XCMG. Za deset dní od podpisu dohody mezi oběma stranami již získala společnost XCMG objednávky na 23 strojů.

Maďarská vláda se v poslední době řídí politikou razantního rozvoje stavebního průmyslu, která zatím přináší dobré výsledky. Kromě prodeje zařízení je v Maďarsku také silná poptávka po jeho pronájmu, což je oblast zájmu společností XCMG a PJK Machine Trade. Jak prodejní, tak leasingové operace přitom vyžadují spolehlivé finanční kapacity. Maďarská centrální banka proto bude společnosti PJ Machine Trade asistovat při přípravě založení leasingové společnosti speciálně pro prodej a financování leasingu zařízení XCMG. V budoucnu se prodejní činnost rozšíří do sedmi zemí v okolí Maďarska, takže síť prodejců zařízení XCMG zajistí solidní zastoupení v celé střední a východní Evropě.

„Společnost PJ je poctěna, že se po podpisu smlouvy na okraj nedávno skončené akce Bauma 2022 v německém Mnichově stala maďarským distributorem společnosti XCMG,” uvedl generální ředitel PJ Machine Trade Potik László. „Díky globálnímu vlivu značky XCMG získala společnost PJ Machine Trade na veletrhu více než 30 objednávek zařízení. S oživením světové ekonomiky a rozvojem stavebního sektoru v Maďarsku hodláme plně využít svého vlivu a postupně zdokonalovat naši síť prodejních kanálů.”

Web: http://en.xcmg.com/en-ap/

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1973692/image1.jpg

SOURCE XCMG

Go to Source