Spoločnosť XCMG posilňuje globálnu distribučnú sieť novou dohodou v Maďarsku

CHUZHOU, Čína, 23. decembra 2022 /PRNewswire/ — Spoločnosť XCMG (SHE: 000425), jeden z najväčších svetových výrobcov stavebných strojov, rozšírila svoju globálnu distribučnú sieť podpísaním dohody so spoločnosťou PJ Machine Trade Hungary, ktorá bude miestnym zákazníkom poskytovať predaj, prenájom a záručný a pozáručný servis zariadení vrátane zariadení na zemné práce, základových zariadení, banských zariadení a iných stavebných zariadení.

Continue Reading

XCMG Boosts Global Distribution Network with New Hungary Deal.
XCMG Boosts Global Distribution Network with New Hungary Deal.

Konkrétne táto dohoda o spolupráci pomôže spoločnosti XCMG výrazne rozšíriť jej európsku distribučnú sieť a zároveň urýchliť vstup na trhy v Maďarsku a susedných krajinách.

„Rád by som zablahoželal spoločnosti PJ k tomu, že sa stala distribútorom spoločnosti XCMG v Maďarsku,” povedal Liu Jiansen, viceprezident spoločnosti XCMG Machinery a generálny riaditeľ spoločnosti XCMG pre import a export. „Maďarsko slúži ako kľúčové centrum pre európsku stratégiu a táto spolupráca medzi oboma stranami umožní spoločnosti XCMG využiť silnú sieť PJ ako prostriedok na nepretržitú podporu ekologickej a inovatívnej koncepcie rozvoja spoločnosti. Dúfame, že obe strany budú spolupracovať na dosiahnutí solídnych výsledkov.”

Spoločný podnik PJ Machine Trade Ltd. sa špecializuje na predaj výrobkov XCMG v Maďarsku. Za desať dní, ktoré uplynuli od podpísania dohody medzi oboma stranami, dostala spoločnosť XCMG objednávky na 23 strojov.

Maďarská vláda v poslednom období intenzívne rozvíja stavebníctvo v krajine, pričom doteraz dosiahla dobré výsledky. Okrem predaja zariadení je v Maďarsku aj veľký dopyt po prenájme zariadení, čo je oblasť záujmu spoločností XCMG a PJK Machine Trade. Predajné aj lízingové operácie si vyžadujú silné možnosti financovania. Maďarská centrálna banka bude pomáhať spoločnosti PJ Machine Trade pri príprave na založenie lízingovej spoločnosti, ktorá sa bude špeciálne zaoberať predajom a lízingovým financovaním zariadení spoločnosti XCMG. V budúcnosti sa predaj rozšíri do siedmich krajín v okolí Maďarska, takže pokrytie predajcov spoločnosti XCMG zabezpečí solídne pokrytie v celej strednej a východnej Európe.

„Spoločnosť PJ je poctená, že sa môže stať maďarským distribútorom výrobkov spoločnosti XCMG po podpise zmluvy počas nedávno skončeného podujatia Bauma 2022 v nemeckom Mníchove,” povedal generálny riaditeľ spoločnosti PJ Machine Trade, Potik László. „S využitím globálneho vplyvu značky XCMG získala spoločnosť PJ Machine Trade na výstave viac ako 30 objednávok na zariadenia. S oživením svetovej ekonomiky a rozvojom stavebného sektora v Maďarsku budeme naplno využívať náš vplyv a postupne zlepšovať našu sieť predajných kanálov.”

Webová lokalita: http://en.xcmg.com/en-ap/

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1973692/image1.jpg

SOURCE XCMG

Go to Source