Společnost ASENSING je připravena poskytovat globálním partnerům špičková řešení pro velmi přesné určování polohy

GUANGZHOU, Čína, 23. prosince 2022 /PRNewswire/ — Společnost ASENSING, lídr v oblasti velmi přesných technologií určování polohy pro chytrá vozidla, je podle svého prohlášení připravena poskytovat globálním značkám své špičkové integrované navigační systémy, které jsou nainstalované už v přibližně 500.000 vozidlech.

Společnost ASENSING se sídlem v Kantonu vystaví svá sériově vyráběná vysoce výkonná řešení pro určování polohy na stánku 5778 v západní hale veletrhu CES 2023, který se bude konat od 5. do 8. ledna v Las Vegas v Nevadě ve Spojených státech. Nejdůležitějšího technologického veletrhu na světě se účastní již podruhé za sebou.

Generální ředitel společnosti ASENSING EUROPE Sebastian Voigt říká: „Integrované navigační systémy jsou pro autonomní řízení nezbytné. Jelikož naše špičková řešení pro určování polohy prokázala přidanou hodnotu pro naše stávající zákazníky v Číně, chtěli jsme naše technologické znalosti poskytnout i ostatním zákazníkům po celém světě.”

Podle Voigta má společnost ASENSING v zahraničí tři pobočky, a to v USA, Německu a Japonsku. Společnost ASENSING nedávno zahájila projekty nových inteligentních závodů ve východní a jižní Číně, aby mohla vyřídit rostoucí počet objednávek z domova i ze zahraničí.

„V současné době jednáme s většinou hlavních tradičních západních značek. S některými z nich jsme již provedli úspěšné silniční testy nebo se nacházíme v různých fázích vývoje a diskusí,” uvedl Voigt s tím, že společnost ASENSING obdržela nominace od více než 20 výrobců OEM na poskytnutí řešení pro téměř 70 modelů vozidel.

ASENSING spolupracuje s výrobci OEM, a to jak s nově vznikajícími dodavateli vozidel poháněných novou energií, jako jsou XPeng, Li Auto nebo NIO, tak s tradičními značkami, jako jsou SAIC, Geely, Chery atd.

Investiční společnost Industrial Securities ve své výzkumné studii zveřejněné tento měsíc uvádí, že integrované navigační systémy se s příchodem éry autonomního řízení staly „trhem v hodnotě desítek miliard RMB”. „Společnost ASENSING nechává konkurenci v tomto odvětví daleko za sebou díky své technické síle a zkušenostem s masovou výrobou.”

Očekává se, že roční kapacita společnosti ASENSING se v roce 2026 zvýší ze současného objemu více než jednoho milionu sad senzorů na několik milionů kusů, přičemž nové inteligentní závody jsou ve výstavbě.

„Jako první jsme v sériové výrobě nabídli řešení pro automobily kombinující IMU a GNSS. To nám umožnilo vyvinout vynikající algoritmus, který v kombinaci s námi vyrobenou IMU vykazuje skvělý výkon, zejména pokud jde o přesnost a různé teploty.”

Řešení společnosti ASENSING, které zcela splňuje požadavky na funkční bezpečnost, je určeno pro autonomní řízení L2 a vyšší a lze je využít v různých situacích.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1973355/ASENSING.jpg 

SOURCE ASENSING

Go to Source