Spoločnosť Yutong ukončila úspešný rok 2022 poskytnutím 888 plne elektrických autobusov na prepravu fanúšikov počas najväčšieho futbalového turnaja na svete

ČENG-ČOU, Čína, 5. januára 2023 /PRNewswire/– Spoločnosť Yutong Bus („Yutong”, SHA: 600066), popredný svetový výrobca elektrických autobusov, získala uznanie od spoločnosti Mowasalat, popredného poskytovateľa dopravných služieb v Katare, za poskytnutie spoľahlivých, bezpečných a plynulých bezuhlíkových dopravných služieb fanúšikom najväčšieho futbalového turnaja na svete.  Počas 29 dní a nocí zabezpečoval vozový park 888 plne elektrických autobusov spolu so 126 zamestnancami spoločnosti Yutong nepretržitú kyvadlovú dopravu, ktorá prepravila viac ako 2,6 milióna cestujúcich, pričom celkový počet kilometrov presiahol 3 milióny.

Continue Reading

1
1

2
2

Spoločnosť Yutong zavŕšila úspešný rok 2022 a je v súčasnosti najpredávanejšou značkou autobusov využívajúcich nové energie na svete a poskytuje plne hybridné autobusy napájané batériami a vodíkovými palivovými článkami vo viac ako 152 krajinách a územiach, pričom viac ako 170 000 autobusov prispelo k celosvetovému zníženiu uhlíkovej stopy o viac ako 23 miliónov ton.

S predajom 11 966 vozidiel využívajúcich nové energie v roku 2022 dosiahla spoločnosť Yutong vynikajúci predaj vrátane rozsiahlych objednávok na 150 kusov mestských autobusov 6116HG v Kazachstane, ktoré sú vybavené najmodernejším vykurovacím systémom, aby odolali extrémne chladným poveternostným podmienkam; 160 čisto elektrických autobusov v Mexiku, ktoré poskytujú silnú záruku pre ekologické, bezpečné a pohodlné cestovanie pre približne 102 miliónov obyvateľov; a 161 čisto elektrických autobusov v Spojenom kráľovstve, ktoré splnili vysoký štandard európskeho trhu a sú prevádzkované po celom Spojenom kráľovstve.

Bezkonkurenčné výsledky predaja spoločnosti Yutong sú výsledkom neustáleho zamerania na technologické inovácie. Elektrický mestský autobus E11 s minimalistickým vzhľadom sa môže pochváliť veľkou kapacitou cestujúcich, ktorých chránia inteligentné bezpečnostné systémy pre plynulú a bezstarostnú jazdu. Modely Yutong E7 a E9 sú flexibilnejšou odpoveďou na cestovanie v mestách a vyznačujú sa kompaktným dizajnom, ktorý umožňuje lepšie možnosti manévrovania. Špičkové elektrické diaľkové autobusy Yutong T12E a T13E spájajú funkčnosť a štýl, majú ergonomický dizajn interiéru, sú vybavené batériou s dlhou výdržou a robustnou ochranou, čo maximalizuje pohodlie a spoľahlivosť pri cestách na dlhé vzdialenosti.

Spoločnosť Yutong tiež zvýšila latku bezpečnostného systému elektrobusov tým, že vyvinula patentovanú technológiu YESS, ktorá poskytuje päťstupňové ochranné riešenie proti nárazu zahŕňajúce konštrukciu celého vozidla, dusíkový protipožiarny systém pre batériu, tepelný štít batérie, ochranu komponentov vozidla a nepretržité monitorovanie batérie, čím výrazne zvýšila úroveň bezpečnosti, kapacitu za každého počasia a prispôsobivosť svojich elektrobusov na cestách.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1977068/1.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1977069/2.jpg

SOURCE Yutong Bus

Go to Source