GWM, ktorá urýchľuje svoju globálnu stratégiu pre rok 2023, debutuje na autosalóne Guangzhou Auto Show s viacerými vozidlami využívajúcimi nové zdroje energie

PAO-TING, Čína, 6. januára 2023 /PRNewswire/ — 30. decembra 2022 predstavila spoločnosť GWM na 20. autosalóne Guangzhou Auto Show celú škálu modelov, ako sú WEY Lanshan-PHEV, HAVAL H-DOG, POER-Shanhai a TANK500 PHEV (názvy modelov pre čínsky trh) a odhalila aj svoje globálne rozmiestnenie v budúcnosti.

Na výstave mal svoju celosvetovú premiéru model WEY Lanshan-PHEV, prvá vlajková loď šesťmiestneho inteligentného SUV. Boli predstavené modely radu WEY Coffee 01, Coffee 02, HAVAL H6 NEV a HAVAL H-DOG (PHEV). Spoločnosť GWM vystavila aj model TANK500 PHEV, terénne SUV využívajúce nové zdroje energie a založené na modernizovanej terénnej super hybridnej architektúre. Vystavila tiež modelový rad GWM ORA, ktorý priťahuje pozornosť používateľov zo strany verejnosti inteligentnými funkciami a štýlovým dizajnom.

Oficiálne bol uvedený na trh model POER-Shanhai, veľkopriestorový vysokovýkonný luxusný pickup, ktorý prináša nekonečné možnosti pre zážitok z jazdy pickupom vo všetkých scenároch. Zhang Haobao, generálny riaditeľ spoločnosti GWM Pickup, uviedol, že tento model bude pozostávať z verzií HEV a PHEV. V budúcnosti sa spoločnosť GWM Pickup zameria na umiestnenie produktov využívajúcich nové energie na globálny trh a vytvorí sústavu modelov čisto elektrických, hybridných a vodíkových pickupov. Bude sa snažiť o to, aby sa stali prvotriednou skupinou špičkových pickupov.

Bolo vystavených niekoľko najnovších nových produktov využívajúcich nové energie, ktoré naznačili nový začiatok spoločnosti GWM pri prehlbovaní jej globálneho strategického rozmiestnenia v roku 2023 a podrobnejšie vysvetlili jej víziu podporovať rozvoj globálneho automobilového priemyslu v oblasti nízkouhlíkových a inteligentných technológií. Spoločnosť GWM, posilnená „lesným ekosystémom”, vybudovala prospešný priemyselný reťazec v oblasti technológií využitia nových energií a inteligentných technológií. Spoločnosť GWM aktívne vyvíja technológie vodíkovej energie a buduje systém čistej energie založený na uhlíkovej neutralite, ktorý zahŕňa hybridnú, čisto elektrickú a vodíkovú energiu.

Mu Feng, prezident spoločnosti GWM, zdôraznil, že GWM bude naďalej urýchľovať iteráciu a modernizáciu modelov s pokročilejšími technológiami, aby plne podporila strategický proces využívania novej energie. Bude vytvárať diverzifikované produkty podľa potrieb rôznych trhov a spotrebiteľov a presne rozvrhne globálny trh.

Vzhľadom na zrýchlený trend transformácie na nové energie v globálnom automobilovom priemysle, spoločnosť GWM v roku 2022 uverejnila globálnu stratégiu značky „ONE GWM” a aktívne sa zapojila do globálnej hospodárskej súťaže. Pod vedením novej stratégie sa bude spoločnosť GWM naďalej orientovať na používateľa a neustále vytvárať rôzne kategórie vozidiel na nové energie. Bude sa snažiť poskytovať spotrebiteľom na celom svete inteligentné, personalizované a ekologické zážitky z nového cestovania.

Podľa „Stratégie 2025″ spoločnosť GWM do roku 2025 zvýši svoj podiel predaja vozidiel na nové energie na 80 %. Do výskumu a vývoja technológií využívajúcich nové energie a inteligentných technológií investuje celkovo 100 miliárd čínskych jüanov. Spoločnosť GWM bude tiež podporovať popularizáciu ekologického a inteligentného cestovania na celom svete a urýchli svoju transformáciu s cieľom stať sa globálnou inteligentnou technologickou spoločnosťou.

Foto –  https://mma.prnewswire.com/media/1978503/image1.jpg

SOURCE GWM

Go to Source