Projekty Public Access Lagoons™ spoločnosti Crystal Lagoons expandujú do Izraela

MIAMI, 11. januára 2023 /PRNewswire/ — Spoločnosť Crystal Lagoons a Izrael spájajú dve veci, lásku k technológiám a túžbu zlepšiť kvalitu života prostredníctvom inovácií. Práve v tejto krajine, ktorá je jednou z najinovatívnejších na svete, uzavrela nadnárodná spoločnosť novú dohodu o realizácii projektov Public Access Lagoons™, nazývaných aj PAL™.

Projekty sa budú realizovať v spolupráci s medzinárodným realitným holdingom Ecipsa a mohli by sa nachádzať vo veľkých mestách ako Tel Aviv, Haifa, Rišon le-Cijon, Netanja a Petach Tikva. Tieto projekty umožnia obyvateľom izraelských miest celoročný idylický život na pláži bez ohľadu na podnebie, v ktorom žijú.

Všetky projekty PAL™, ktoré sa budú realizovať v Izraeli, budú zahŕňať veľkú lagúnu s priezračnou vodou využívajúcu technológiou Crystal Lagoons™ vhodnou na kúpanie a vodné športy, s bielymi piesočnatými plážami a budú prístupné verejnosti za vstupné. Každý projekt môže zahŕňať aj hotely, obytné zóny, gastronomické zariadenia, maloobchodné predajne atď.

Izrael a Crystal Lagoons majú spoločný záväzok k udržateľnosti a ochrane vody a projekty spoločnosti PAL™ získali niekoľko medzinárodných ocenení za svoju udržateľnosť. Kľúčovou vlastnosťou týchto lagún je, že môžu využívať akýkoľvek druh vody vrátane morskej vody a slanej vody zo suchých oblastí, ktoré nemajú iné využitie. Táto kombinácia faktorov pripravila pôdu pre debut Crystal Lagoons v Izraeli, krajine, ktorá je priekopníkom v ochrane vody.

„Skutočnosť, že jedna z popredných svetových krajín v oblasti inovácií a udržateľnosti vody víta spoločnosť Crystal Lagoons, je obrovskou podporou našej technológie. Okrem toho sa projekty PAL™ dokonale hodia k izraelskej kultúre, pretože majú radi život, najmä v prírode,” povedal Francisco Matte, regionálny riaditeľ spoločnosti Crystal Lagoons.

Udržateľná technológia spoločnosti je kľúčovým faktorom jej úspechu vo vyspelých krajinách. Lagúny stačí naplniť len raz, fungujú v uzavretom okruhu, môžu využívať akýkoľvek druh vody (morskú, slanú aj sladkú) a spotrebujú o 40 % menej vody ako priemerná zelená plocha. Okrem toho používajú až 100-krát menej chemikálií ako plavecký bazén a iba 2 % energie v porovnaní s bežným filtračným systémom.

Projekty spoločnosti PAL™ upútali pozornosť hlavných hráčov na trhu na celom svete, pričom významné zmluvy boli podpísané napríklad v Spojených štátoch amerických, Japonsku, Saudskej Arábii, Indii, Kórei, Palestíne, Pakistane, Európe a Kolumbii.

KONTAKT: [email protected]

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1980944/Foto.jpg

SOURCE Crystal Lagoons

Go to Source