Projekty Public Access Lagoons™ společnosti Crystal Lagoons expandují do Izraele

MIAMI, 12. ledna 2023 /PRNewswire/ — Společnost Crystal Lagoons a Izrael mají společné dvě věci – lásku k technologiím a touhu zlepšovat kvalitu života prostřednictvím inovací. Právě v této zemi, která je jednou z nejinovativnějších na světě, uzavřela tato nadnárodní společnost novou dohodu o rozvoji projektů Public Access Lagoons™, nazývaných také PAL™.

Projekty budou realizovány ve spolupráci s mezinárodním realitním holdingem Ecipsa a mohly by se nacházet ve velkých městech, jako je Tel Aviv, Haifa, Rišon le-Cijon, Netanja a Petah Tikva. Díky těmto projektům budou mít obyvatelé izraelských měst přístup k idylickému životu na pláži po celý rok bez ohledu na podnebí, ve kterém žijí.

Všechny projekty PAL™, které budou realizovány v Izraeli, budou sestávat z velké krystalické laguny na bázi technologie Crystal Lagoons™, vhodné ke koupání a vodním sportům, s bílými písečnými plážemi a přístupné veřejnosti za vstupné. Každý projekt může zahrnovat také hotely, obytné zóny, gastronomická zařízení, maloobchodní prodejny atd.

Izrael a Crystal Lagoons sdílejí také závazek k udržitelnosti a ochraně vody a projekty společnosti PAL™ získaly několik mezinárodních ocenění za udržitelnost. Klíčovou vlastností těchto lagun je, že mohou využívat jakýkoli druh vody, včetně mořské a brakické vody ze suchých oblastí, které nemají jiné využití. Tato kombinace faktorů připravila půdu pro debut Crystal Lagoons v Izraeli, zemi, která je průkopníkem v ochraně vody.

„Skutečnost, že jedna z předních světových zemí v oblasti inovací a udržitelného hospodaření s vodou vítá společnost Crystal Lagoons, je obrovskou podporou naší technologie. Kromě toho se projekty PAL™ dokonale hodí k izraelské kultuře, protože si Izraelci umí užívat života, a to zejména v přírodě,” řekl Francisco Matte, regionální ředitel společnosti Crystal Lagoons.

Udržitelná technologie společnosti je klíčovým faktorem jejího úspěchu ve vyspělých zemích. Laguny stačí naplnit pouze jednou, fungují v uzavřeném okruhu, mohou využívat jakýkoli druh vody (mořskou, brakickou i sladkou) a spotřebují o 40 % méně vody než průměrná zelená plocha. Navíc spotřebovávají až 100krát méně chemikálií než bazény a pouze 2 % energie oproti běžnému filtračnímu systému.

Vývoj projektů PAL™ upoutal pozornost hlavních hráčů na trhu po celém světě, přičemž významné smlouvy byly podepsány mimo jiné ve Spojených státech, Japonsku, Saúdské Arábii, Indii, Koreji, Palestině, Pákistánu, Evropě a Kolumbii.

KONTAKT: [email protected]

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1980944/Foto.jpg

SOURCE Crystal Lagoons

Go to Source