GWM, ktorá sa zameriava na modely využívajúce nové energie, dosiahla v roku 2022 predaj viac ako jedného milióna kusov

PAO-TING, Čína, 13. januára 2023 /PRNewswire/ — Spoločnosť GWM zverejnila najnovšiu správu o predaji, podľa ktorej jej celosvetový predaj v roku 2022 dosiahol 1 067 523 kusov, čím už sedem rokov za sebou prekročil počet jeden milión. Na trhoch mimo územia Číny sa predalo celkovo 173 180 vozidiel, čo predstavuje medziročný nárast o 21,28 %, a dosiahnutie rekordného počtu.

Continue Reading

Focusing on New Energy, GWM Achieves Sales of Over One Million in 2022
Focusing on New Energy, GWM Achieves Sales of Over One Million in 2022

Ako jedna z popredných svetových automobiliek si spoločnosť GWM v roku 2022 upevnila svoje prednostné postavenie v oblasti využívania nových energií a inteligencie. Podiel modelov s využitím nových energií stabilne rástol. Spoločnosť GWM položila pevné základy na dosiahnutie vyššieho predaja vďaka rozšíreniu svojej globálnej siete a optimalizácii vozidiel.

Rad GWM HAVAL rýchlo expandoval na trh využívajúci nové energie, pričom celkový predaj presiahol 610 000 vozidiel, keďže sortiment produktov sa neustále zlepšoval. V rámci radu HAVAL boli uvedené v roku 2022 na trh modely H6 HEV/PHEV a JOLION HEV. Vozidlá využívajúce nové energie boli uvedené na trh v Thajsku, Južnej Afrike, Brazílii, Austrálii a na ďalších trhoch a zaujali zákazníkov svojím vynikajúcim výkonom a šetrnosťou k životnému prostrediu. V Thajsku dodala spoločnosť GWM spotrebiteľom už viac ako 13 000 vozidiel a model HAVAL H6 HEV si už 15 mesiacov udržiava vedúcu pozíciu v predaji SUV triedy C.

Predaj vozidiel GWM TANK v roku 2022 medziročne vzrástol o 46,45 % a presiahol počet 120 000 kusov. Na trh boli uvedené na Blízkom východe a v Austrálii. Značka predstavila technickú líniu „Off-road + New energy” pre terénne vozidlá využívajúce nové energie a uviedla na trh vozidlá GWM TANK300 HEV a GWM TANK500 HEV/PHEV s cieľom uspokojiť potreby zákazníkov v oblasti elektrifikácie terénnych vozidiel. Model GWM TANK300 HEV získal päťhviezdičkové hodnotenie bezpečnosti ANCAP, ktoré stanovuje nový bezpečnostný štandard pre luxusné terénne vozidlá SUV.

V rámci radu GWM Pickup sa predalo viac ako 180 000 vozidiel. Celosvetový predaj v rade GWM Pickup doteraz prekročil 2 milióny kusov. Na trh bol uvedený veľký vysokovýkonný luxusný model POER Shanhai (pre čínsky trh). Tento model bude na trh uvedený vo verziách HEV a PHEV s cieľom vytvoriť pre globálnych zákazníkov v budúcnosti zážitok z čistej a efektívnej mobility.

Spoločnosť GWM dosiahla na európskom trhu dobré výsledky s vysokokvalitnými vozidlami využívajúcimi nové energie WEY a ORA, ktoré podporujú jej lesný ekosystém. Inteligentný model GWM ORA získal ocenenie „Najlepší mestský elektromobil” v Spojenom kráľovstve. Prvé sériové vozidlá WEY Coffee 01 budú európskym spotrebiteľom dodané už čoskoro. Organizácia Euro NCAP nedávno oznámila, že vozidlá WEY Coffee 01 a GWM ORA získali ocenenie za najlepšie vozidlo vo svojej triede za rok 2022.

Nárast počtu vozidiel využívajúcich nové energie a rozšírenie globálneho trhu zlepšili hodnotenie a povedomie o značke na rôznych trhoch. Údaje VFACTS ukázali, že spoločnosť GWM predbehla v Austrálii spoločnosti BMW a Tesla s nárastom predaja o 36,2 %. Ako nová značka v Brazílii bola spoločnosť GWM nominovaná na cenu „Najlepší výrobcovia automobilov za rok 2022″ od AutoData, výskumnej inštitúcie automobilového priemyslu.

Spoločnosť GWM plánuje v roku 2023 uviesť na trh po celom svete viac ako desať modelov inteligentných vozidiel využívajúcich nové energie, pričom sa zameria na stratégiu značky „ONE GWM” s cieľom poskytnúť globálnym spotrebiteľom vysokokvalitnú ekologickú mobilitu.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1982282/Focusing_on_New_Energy__GWM_Achieves_Sales_of_Over_One_Million_in_2022.jpg

SOURCE GWM

Go to Source