Globálny prehľad 2022: GWM rozširuje svoje globálne pôsobenie s využitím systému Forest Ecosystem

PAO-TING, Čína, 20. januára 2023 /PRNewswire/ — 16. januára bol odvysielaný dokumentárny film, v ktorom sa predstavila spoločnosť GWM a ktorý zobrazuje výhody spoločnosti GWM v oblasti hybridných systémov, batérií, inteligentných riešení a jej globálneho strategického pôsobenia.

V roku 2022 spoločnosť GWM neustále napredovala v stratégii globalizácie využívaním systému Forest Ecosystem, a to pri neustálom vplyve faktorov, ktoré ohrozujú globálny automobilový trh, ako je nedostatočný dodávateľský reťazec a epidémia.

Forest Ecosystem, ktorého stredobodom je nová energia a inteligencia, má jedinečnú systematickú výhodu. Pán Jack Wei, predseda predstavenstva spoločnosti GWM, v dokumente uviedol, že spoločnosť GWM sa riadi koncepciou výskumu a vývoja, ktorý sa zameriava na „presné investície a neustálu snahu o špičkové technológie”.  V roku 2022 spoločnosť GWM naďalej zvyšovala investície do výskumu a vývoja technológií v systéme Forest Ecosystem. Celkové investície za prvé tri štvrťroky presiahli 8,5 miliardy čínskych jüanov, čo predstavuje medziročný nárast o viac ako 64 %.

Technológia tohto ekosystému, ktorú spoločnosť GWM zhromažďovala roky, naďalej prináša ovocie. Spoločnosť GWM vytvorila produktovú maticu pre výrobky využívajúce nové energie vrátane hybridných elektrických vozidiel (HEV), dobíjateľných hybridných vozidiel (PHEV) a elektrických vozidiel (EV), aby splnila diferencované požiadavky globálnych trhov. HAVAL, značka SUV spoločnosti GWM, v roku 2022 oficiálne zverejnila stratégiu v oblasti nových energií a predstavila hybridné modely na niekoľkých trhoch, napríklad v Austrálii, Čile, Pakistane, Južnej Afrike, Thajsku a Brazílii, a získala si vysoké uznanie trhov a spotrebiteľov.

Okrem toho spoločnosť GWM tiež rozširuje svoje pôsobenie na trhu luxusných vozidiel využívajúcich nové energie. GWM WEY, špičková značka inteligentných vozidiel využívajúcich nové energie, uviedla modely Coffee 01 a Coffee 02, ktoré sú kombináciou luxusu a moderných technológií. Tieto vozidlá podporili GWM v raste na európskom trhu vozidiel využívajúcich nové energie. Vozidlo WEY Coffee 01 vybavené systémom HPilot, najmodernejším inteligentným asistenčným systémom pre jazdu, získalo päťhviezdičkové hodnotenie bezpečnosti Euro NCAP. GWM TANK, prémiová značka terénnych SUV, uviedla na trh modely TANK300 HEV a TANK500 HEV/PHEV, ktoré sú lídrom transformácie elektrifikácie v tomto odvetví.

Spoločnosť GWM získala systematickú výhodu aj v oblasti vodíkovej energie využívaním systému Forest Ecosystem. V súčasnosti má vytvorený integrovaný ekosystém dodávateľského reťazca, ktorý zahŕňa „výrobu – skladovanie – prepravu – tankovanie – používanie” vodíka. Pokiaľ ide o vývoj vodíkovej energie, spoločnosť GWM investovala celkovo 2,5 miliardy čínskych jüanov do vozidiel s vodíkovými palivovými batériami s cieľom zaviesť ich sériovú výrobu.

Spoločnosť GWM sa vyznačuje najnáročnejšími kritériami na kvalitu a technológie svojich výrobkov. Spoločnosť už disponuje základnými technologickými rezervami a kapacitami dodávateľského reťazca v oblasti nových energií a inteligentných riešení a udržiava si náskok vďaka významným špičkovým investíciám, uviedol Jack Wei.

Povedal tiež, že nové energie a inteligentné technológie priniesli spoločnosti GWM obrovský potenciál rastu.. Vďaka hlavnej stratégii „ONE GWM” spoločnosť v budúcnosti zvýši investície do výskumu a vývoja technológií, aby urýchlila transformáciu na globálnu inteligentnú technologickú spoločnosť.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1985627/Global_Review_2022_GWM_Expands_Its_Global_Layout__Empowered_by_Forest_Ecosystem.jpg

SOURCE GWM

Go to Source