Skupina Global Media Group drží v Austrálii palce výrobkom GWM využívajúcim nové zdroje energie

PAO-TING, Čína, 10. februára 2023 /PRNewswire/ — Spoločnosť GWM, jeden z najväčších výrobcov automobilov v Číne, nedávno predstavila svoje výrobky využívajúce nové zdroje energie na celosvetovom podujatí pre médiá, ktoré sa konalo v Austrálii. Na konferencii, ktorá sa konala v rámci tohto podujatia, zodpovedný riaditeľ spoločnosti GWM Australia systematicky predstavil médiám odhodlanie spoločnosti GWM rozvíjať trh s výrobkami využívajúcimi nové zdroje energie a strategický plán ONE GWM pre zahraničie pre výrobky využívajúce nové zdroje energie, vrátane vybudovania globálneho výskumného a vývojového centra založeného na systéme Forest Ecosystem.

Keďže sa testovacia jazda konala v AARC, prestížnom profesionálnom testovacom centre v Melbourne, ktoré zahŕňa takmer všetky jazdné scenáre v Austrálii, vykonali sa dôkladné testy jazdných vlastností, odolnosti, hlučnosti, brzdových a trakčných systémov atď.

Model HAVAL H6 HEV bol prvýkrát uvedený na trh v Austrálii. Vďaka rastúcim predajom sa značka dostala do nákupných zoznamov mnohých austrálskych spotrebiteľov ako hybridný model. Tentoraz sa médiá počas testovacej jazdy zhodli na tom, že hybridná technológia modelu, ako dobre zavedená technológia, bude silným podporným bodom, ktorý pomôže spoločnosti GWM stať sa hlavnou značkou v Austrálii.

Rad GWM ORA mal na tomto podujatí premiéru v Austrálii. Špičkový moderný dizajn a komplexné možnosti produktov značky pomohli modelu GWM ORA získať pri testovacej jazde jednohlasnú pochvalu a uznanie médií. V okamihu, keď sa tieto dva čisto elektrické modely objavili, médiá ich neustále fotografovali, pretože ich najprv zaujal uhladený dizajn a potom zrýchlenie a plynulosť charakteristické pre čisto elektrické vozidlá. Médiá boli presvedčené, že séria GWM ORA bude mať obrovský vplyv na austrálsky trh s výrobkami využívajúcimi nové zdroje energie.

V Austrálii, raji off-roadov, je GWM TANK300 stále populárny. Médiá sa vážne zaujímali o jeho inteligentné funkcie, luxus a výkon v teréne. GWM TANK300 splnil očakávania a s veľkým úspechom reagoval na scenáre jazdy po svahu a brodenie, čím si plne zaslúžil svoju povesť „luxusného terénneho vozidla”.

Po skončení podujatia prítomné medzinárodné médiá túto aktivitu hlasno chválili. Uviedli, že táto intenzívna testovacia jazda vozidiel GWM využívajúcich nové zdroje energie im poskytla príležitosť vyskúšať si špičkové technológie spoločnosti GWM v oblasti hybridných a čisto elektrických vozidiel a pocítiť silu a dôveru spoločnosti GWM na austrálskom trhu. Následne spoločnosť GWM zorganizovala v Austrálii konferenciu pre viac ako 100 predajcov s cieľom posilniť ich dôveru.

V súčasnosti má spoločnosť GWM na celom svete množstvo produktov využívajúcich nové zdroje energie, pričom modely využívajúce nové zdroje energie, ako napríklad séria GWM TANK a séria GWM ORA, sa v Austrálii v roku 2023 čoskoro objavia.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1999991/image.jpg

SOURCE GWM

Go to Source