Global Media Group hodnotí velice kladně produkty společnosti GWM v oblasti nových energií, představené v Austrálii

PAO-ŤING, Čína, 11. února 2023 /PRNewswire/ — Společnost GWM, jeden z největších výrobců automobilů v Číně, nedávno na mediální akci v Austrálii celosvětově představila své nejnovější vozy poháněné novými energiemi. Na konferenci, která se v rámci této akce konala, ředitel společnosti GWM Australia média systematicky seznámil se závazkem společnosti GWM rozvíjet trh s novými energiemi a strategický plán ONE GWM Overseas pro produkty v oblasti nových energií, který zahrnuje i vybudování globálního výzkumného a vývojového centra na bázi projektu Forest Ecosystem.

Vzhledem k tomu, že se testovací jízdy konaly v AARC, prestižním melbournském centru pro pořádání profesionálních testovacích jízd, které pokrývá téměř všechny jízdní situace, s nimiž se řidiči mohou v Austrálii setkat, byly provedeny důkladné zkoušky jízdních vlastností, odolnosti, hlučnosti, brzdových a trakčních systémů a dalších prvků vozu.

Vůz HAVAL H6 HEV byl na trh poprvé uveden v Austrálii. Díky rostoucím prodejům se tato značka ocitla na nákupních seznamech řady australských spotřebitelů, uvažujících o zakoupení hybridního vozu. Tentokrát se média při testovacích jízdách shodla na tom, že hybridní technologie tohoto modelu, bude s ohledem na své velice dobré zavedení výrazným kladem, který společnosti GWM pomůže stát se v Austrálii mainstreamovou značkou.

Řada GWM ORA měla na této akci v Austrálii premiéru. Špičkový módní design a komplexní produktové možnosti pomohly modelu GWM ORA získat při testovacích jízdách od zástupců médií jednomyslně pozitivní hodnocení a vysoké uznání. Od okamžiku, kdy byly tyto dva čistě elektrické modely na akci odhaleny, se těšily nepřetržité pozornosti objektivů mediálních fotoaparátů, protože vzbudily velkou pozornost nejprve svým elegantním designem a následně také svým zrychlením a plynulostí jízdy, které jsou pro čistě elektrická vozidla charakteristické. Zástupci médií se jednoznačně domnívali, že řada GWM ORA zásadně ovlivní australský trh s vozidly poháněnými novými energiemi.

V Austrálii, ráji terénních vozů, je stále populární model GWM TANK300. Média se velice zajímala o jeho inteligentní technologie, luxusní provedení a výkon v terénním provozu. Model GWM TANK300 splnil jejich očekávání a s velkým úspěchem si vedl také v testech jízdy do prudkého svahu a brodění, čímž potvrdil, že si zcela zaslouží svou pověst „luxusního terénního vozu”.

Po skončení akce přítomní zástupci mezinárodních médií tuto aktivitu s velkým ohlasem chválili. Uvedli, že tyto intenzivní testovací jízdy vozidel značky GWM, poháněných novými energiemi, jim poskytly příležitost vyzkoušet si špičkové technologie značky GWM v oblasti hybridních i čistě elektrických vozidel a uvědomit si sílu společnosti GWM na australském trhu a důvěru v ní. Společnost GWM následně uspořádala v Austrálii konferenci, na kterou přizvala více než 100 prodejců, aby jejich důvěru ve své výrobky posílila.

Společnost GWM v současnosti po celém světě představila řadu produktů z oblasti nových energií, přičemž modely s pohonem novými energiemi, mezi něž patří například řada GWM TANK nebo řada GWM ORA, se v Austrálii objeví již brzy v průběhu roku 2023.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1999991/image.jpg

SOURCE GWM

Go to Source