SPOLEČNOST TUMI PŘEDSTAVUJE KAMPAŇ „UNPACK TOMORROW” PRO JARO 2023 ZA ÚČASTI NOVÝCH I STÁVAJÍCÍCH ČLENŮ TÝMU TUMI RICHARLISONA DE ANDRADEHO, RENEÉ RAPP, LANDA NORRISE A SONA HEUNG-MINA

Značka Tumi pro tuto sezónu současně s kampaní uvede na trh také řadu nových ikonických stylů, přičemž každý z nich předvede jedna z hvězd z oblasti světového sportu a zábavy 

Snímky pro kampaň ve vysokém rozlišení ZDE

Foto: // TUMI

NEW YORK, 15. února 2023 /PRNewswire/ — Mezinárodní značka TUMI, která působí v oblasti cestování a životního stylu, zahájila svou nejnovější globální kampaň „Unpack Tomorrow”, ilustrující význam spolehlivých cestovních produktů ve světě plném nepředvídatelných situací. Kampaň, kterou realizoval režisér Todd Tourso, v průběhu sezóny uvede tři krátké filmy, v nichž se představí profesionální fotbalista Richarlison de Andrade, herečka, zpěvačka a skladatelka Reneé Rapp a již zběhlý člen týmu TUMI a pilot Formule 1 pro stáj McLaren Lando Norris. Tato série krátkých filmů, která nabízí detailní a osobní pohled na jejich rozmanité cestovní zážitky, představí celou řadu způsobů, kterými nejnovější produkty společnosti TUMI z kolekcí Alpha Bravo, Voyageur a McLaren pomáhají usnadnit život každé z těchto hvězd z oblasti světového sportu a zábavy.

„Pro letošní sezónu jsme se inspirovali novými zákazníky, kteří cestují ještě mnohem častěji než dříve, a to jak za prací, tak za zábavou,” konstatoval Victor Sanz, tvůrčí ředitel společnosti TUMI. „Naše kolekce pro jaro 2023 byly navrženy tak, aby přesně odpovídaly potřebám našich zákazníků, a představily produkty, které jim nabídnou potřebnou odolnost, funkčnost i stylovost, ať už je cesty zavedou kamkoliv.”

V prvním díle série „Unpack Tomorrow” se představuje brazilský profesionální fotbalista Richarlison, který nedávno pomohl svému týmu do čtvrtfinále mistrovství světa 2022. Video bude dokumentovat jeden den v životě tohoto vrcholového sportovce a názorně osvětlí, čemu vděčí kolekce TUMI Alpha Bravo za svůj ojedinělý návrh, který se dokáže vypořádat s jakýmikoliv situacemi. TUMI sezónní novinky své ikonické kolekce Alpha Bravo představí v nových barevných provedeních, které zůstávají věrné zaměření na praktičnost a inspiraci vojenskou výbavou, typickým pro tuto kolekci. Kromě Richarlisona se v tomto dílu objeví také Son Heung-min, který představí své oblíbené kousky z této kolekce. „Se společností TUMI spolupracuji již druhým rokem a mohu potvrdit, že tašky, které používám, jsou skutečně odolné,” prohlašuje Son. „Jako sportovec nikdy nevím, kam se budu muset vydat, ale na svou výbavu značky TUMI se mohu spolehnout a vím, že jsem připraven na cokoliv, co se v mém rozvrhu následujícího dne objeví.”

Zbývající videa z řady „Unpack Tomorrow” budou uvedena v březnu a dubnu a společnost TUMI tak bude i nadále stát v čele „nomádského” cestovního života. V březnu se představí herečka Reneé Rapp, hvězda seriálu Holky z vejšky a muzikálu Mean Girls: The Musical, jejíž videa divákům potvrdí, že produkty TUMI dělají této mladé hvězdě společnost všude, kam ji kariéra zavede. Reneé se bude v rámci své části kampaně podílet na obnoveném uvedení oblíbené dámské kolekce Voyageur, jejíž ústřední návrhy se mohou pochlubit použitím recyklovaných materiálů. Značka TUMI tak znovu představí klíčové styly z trendových nylonových materiálů, tentokrát v inovovaném designu, který se zaměřuje na všestrannost a zvýšenou funkčnost.

Poslední díl série „Unpack Tomorrow” bude uveden v dubnu a představí se v něm zkušený člen týmu TUMI a pilot F1 Lando Norris, který představí již třetí kolekci TUMI | McLaren. Ta se tentokrát zaměřuje na oslavy 60. výročí založení společnosti McLaren a na papájově oranžovou barvu, která je pro tuto značku charakteristická. Videa Landovy části kampaně tuto závodní hvězdu představí v sestřihu na cestách, na kterých ho provází taška McLaren Artura, a divákům potvrdí, že se taška značky TUMI svými výkony plně vyrovná výkonům samotného Landa. Výroční spolupráce společností TUMI a McLaren na počest výjimečného jubilea této elitní značky na poli motoristického sportu a supersportovních vozů prostřednictvím nejnovějších sezónních kousků i nadále ztělesňuje dokonalé spojení módy, životního stylu a technologií.

Očekává se, že v průběhu sezóny značka uspořádá celou řadu globálních akcí, které světu objasní, jak mohou společně s TUMI „vybalit na zítřek” (Unpack Tomorrow). Další podrobnosti budou k dispozici v průběhu sezóny.

O společnosti TUMI 
Společnost TUMI vytváří od roku 1975 prvotřídní luxusní funkční doplňky pro svět podnikání a cestování navržené tak, aby obohacovaly, usnadňovaly a zpříjemňovaly všechny aspekty života na cestách. Jedinečná funkčnost se snoubí s vynalézavostí – chceme být celoživotním partnerem lidí, kteří jsou neustále v pohybu a které nemůže nic zastavit. Výrobky této značka se prodávají po celém světě ve více než 75 zemích na zhruba 2 000 prodejních místech. 

Další informace o společnosti TUMI naleznete na stránkách TUMI.com

Kontakty pro média

Alexandra Gillisová

alexandra[email protected]

TUMI

Nicole Colasantová

[email protected]

SHADOW PR

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/214382/tumi_logo.jpg

SOURCE Tumi, Inc.

Go to Source