Spoločnosť GWM vďaka rastúcim investíciám do výskumu a vývoja zverejnila viac ako 6 000 patentov

PAO-TING, Čína, 17. februára 2023 /PRNewswire/ — Zo zoznamu za rok 2022, ktorý nedávno zverejnila spoločnosť AutoPat, globálna platforma pre veľké dáta o patentoch v automobilovom priemysle, vyplýva, že spoločnosť GWM vlastní 6 042 zverejnených patentov a 4 652 patentových povolení, čo predstavuje medziročný nárast o 62,86 % a 42,87 %.

Continue Reading

With increasing R&D investment, GWM discloses Over 6,000 Patents
With increasing R&D investment, GWM discloses Over 6,000 Patents

Okrem toho spoločnosť GWM vlastnila v oblasti vozidiel využívajúcich nové zdroje energie (NEV) 1 966 zverejnených patentov a 1 650 patentových povolení s medziročným nárastom o 51,11 a 80,53 %, čím sa opäť zaradila na prvé miesto medzi automobilovými podnikmi v Číne.

Spoločnosť GWM neustále vyvíja úsilie v oblasti hybridných, čisto elektrických a vodíkových technológií s cieľom urýchliť tempo vývoja ekologických technológií.

V oblasti hybridných technológií spoločnosť GWM predstavila svoju prvú modernizáciu technológie DHT. Jednoduché prepínanie medzi tromi režimami napájania „čisto elektrickým, čisto elektrickým prioritným a inteligentným hybridným” umožňuje používateľom zvoliť si vhodný režim v závislosti od scenára a dosiahnuť tak maximálnu účinnosť vozidla.

Spoločnosť GWM dosahuje rôzne technologické úspechy aj v oblasti čisto elektronických vozidiel, ako sú batérie, elektrické pohony a elektrické ovládanie. Spoločnosť sa stala jednou z mála automobilových spoločností, ktoré disponujú vlastným vývojom a vlastnou výrobou batérií v tomto odvetví.

V silnej konkurencii spôsobenej priemyselnými zmenami vynakladá spoločnosť GWM maximálne úsilie pri vývoji novej inteligentnej energie a ďalej prispieva svojou inovatívnou silou k budovaniu najdynamickejšej spoločnosti ICV (inteligentných prepojených vozidiel). V súčasnosti spoločnosť GWM dosiahla pozoruhodné úspechy v oblasti inteligentných technológií, pričom miera rozšírenia jej inteligentných modelov dosiahla v minulom roku 86,17 %.

Vedecké a technologické inovácie boli vždy prioritou spoločnosti GWM, ktorá venovala osobitnú pozornosť novým energiám a inteligentným technológiám s cieľom vybudovať systém Forest Ecosystem s medzidruhovou interakciou a neustálym vývojom.

Teraz spoločnosť GWM urýchľuje používanie svojich nových energetických a inteligentných technológií založených na systéme Forest Ecosystem. S týmto cieľom spoločnosť naďalej zvyšuje investície do inovácií v oblasti výskumu a vývoja. Podľa finančnej správy spoločnosti GWM za rok 2022 predstavovali celkové investície spoločnosti GWM v tejto oblasti len za prvé tri štvrťroky roku 2022 8,544 miliardy čínskych jüanov, čo predstavuje medziročný nárast o 64,74 %.

Spoločnosť GWM sa vždy držala koncepcie výskumu a vývoja „presných investícií a snahy o vedúceho postavenia v odvetví”. Očakáva sa, že kumulatívne investície spoločnosti do výskumu a vývoja do roku 2025 dosiahnu 100 miliárd čínskych jüanov a budú vynaložené najmä na nové energie, inteligentné technológie a iné špičkové technológie, aby bolo možné používateľom na celom svete ponúknuť výrobky s vyššou čistotou, inteligenciou a bezpečnosťou.

V budúcnosti bude spoločnosť GWM stavať na svojich silných stránkach v oblasti technológií nových inteligentných energií a posilní svoju globálnu stratégiu značky „ONE GWM”, aby sa veľkou rýchlosťou priblížila k svojmu cieľu stať sa poprednou svetovou spoločnosťou v oblasti inteligentných technológií.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2004170/With_increasing_R_D_investment__GWM_discloses_Over_6_000_Patents.jpg 

SOURCE GWM

Go to Source