Nový systém Decision Manager™ spoločnosti FutureDial automatizuje pracovné postupy pri repasovaní mobilných zariadení

Prispôsobiteľný systém automatizuje rozhodovanie o pracovných postupoch „if-then” (ak – potom) pri manipulácii a smerovaní mobilných zariadení, ktoré prechádzajú procesom repasovania v skladoch dodávateľského reťazca mobilných zariadení

SUNNYVALE, Kalifornia, 27. februára 2023 /PRNewswire/ — Spoločnosť FutureDial Incorporated, popredný poskytovateľ riešení automatizácie, riadenia informácií a logistiky pre odvetvie mobilných zariadení, oznámila uvedenie svojej najnovšej inovácie – aplikácie Decision Manager™, ktorá automatizuje rozhodovanie podľa obchodných pravidiel „if-then” pri spracovaní použitých mobilných telefónov v repasovacích skladoch.

Spoločnosť FutureDial už viac ako 20 rokov prináša inovácie pre odvetvie reverznej logistiky v dodávateľskom reťazci mobilných zariadení. Decision Manager™ je najnovším prírastkom na overenej platforme automatizačných riešení spoločnosti FutureDial s najmodernejšou technológiou pre odvetvie renovovania mobilných telefónov.  Pomocou riešení FutureDial bolo vykonaných viac ako 1,5 miliardy testov mobilných zariadení.

Inovatívna technológia zlepšuje rozhodovanie v zariadeniach na repasovanie.
Decision Manager™ automatizuje rozhodovanie v skladových prevádzkach, poskytuje automatizované pokyny na urýchlenie rozhodovania o manipulácii a smerovaní, čím sa znižujú zápchy na linke a chyby. Systém automatizuje zákazníkom vopred zadefinované podnikové pravidlá s cieľom poskytnúť včasné a presné pokyny pre celú spracovateľskú linku, čím sa urýchli pracovný postup a zvýši efektivita.

Ako uviedol Angel Anderson, manažér produktových riešení spoločnosti FutureDial: „Systém Decision Manager (Manažér rozhodovania) sme navrhli tak, aby automatizoval podnikové pravidlá a logické postupy „if-then” špecifické pre zákazníka, ktoré riadia všetko, čo sa týka spôsobu spracovania a manipulácie s mobilným zariadením na rôznych kontaktných miestach v procese repasovania. Flexibilné pracovné postupy sa bezproblémovo aplikujú na jednotlivé zariadenia.  Jedinečné podmienky každého zariadenia riadia individuálne rozhodnutia a smerovanie.  Tento systém je výnimočný tým, že neprideľuje rovnaké smerovanie len pre jednotlivé dávky zariadení; všetko sa určuje podľa situácie na základe jedinečného toku zariadení v danom čase.

Odstránenie dohadov z procesu rozhodovania
v systéme Decision Manager™ sa dá prispôsobiť rôznym prípadom použitia počas celého procesu spracovania. Riaditeľ pre stratégiu spoločnosti FutureDial, Steve Manning, hovoril o odstránení dohadov, zlepšení rozhodovania a zefektívnení pracovných postupov pri spracovaní mobilných zariadení: „Sme nadšení, že môžeme na trh priniesť túto prevratnú technológiu. Decision Manager je mimoriadne flexibilný v rôznych prípadoch použitia. Tento systém zefektívňuje pracovné postupy operátorov, aby mohli spracovať viac telefónov za kratší čas a s vyššou efektivitou.”

Systém Decision Manager™ môže fungovať samostatne alebo sa integruje so systémami zákazníka
, alebo ho možno integrovať s inými riešeniami FutureDial, akým je SMART Receive™, ako aj s existujúcim systémom riadenia skladu zákazníka alebo inými externými systémami. Keďže ide o cloudové riešenie, Decision Manager™ je softvér, ktorý sa neinštaluje, ale sa integruje s inými systémami, pričom nepotrebuje žiadne hardvérové komponenty.

Angel Anderson vysvetľuje, že „kľúčovou výhodou systému Decision Manager je, že na úrovni systému zákazníka nie je potrebné žiadne rozsiahle kódovanie logiky „if-then” špecifickej pre zákazníka; stačí len jednoduchá integrácia. Táto úloha sa zadáva externe na úrovni cloudového systému, čím sa šetrí čas technickej údržby a úsilie na strane zákazníka. Systém je maximálne prispôsobiteľný a ľahko sa adaptuje na jedinečné podnikové pravidlá, bezproblémovo sa integruje s existujúcou infraštruktúrou a je škálovateľný pre rast.”

Jednoduchá konfigurácia pre efektívne nasadenie
systému Decision Manager™ je navrhnutá na jednoduchú konfiguráciu profilov pravidiel a jednoduchú obsluhu. Správcovia používajú jednoduchú konzolu na vytváranie, výber a načítanie profilov obchodných pravidiel „if-than”, ktoré potrebujú pre svoje operácie, a všetky systémy komunikujú so systémom Decision Manager™ prostredníctvom cloudového rozhrania. Zákazníci tak majú k dispozícii centralizované miesto na ukladanie a jednoduchú konfiguráciu svojich podnikových pravidiel (logika rozhodovania „if-than”/podmienok) pre všetky kontaktné miesta v procese spracovania mobilných zariadení.

Ak potrebujete viac informácii o systéme Decision Manager™, obráťte sa na spoločnosť na [email protected] 

O spoločnosti FutureDial
Spoločnosť FutureDial bola založená v roku 1999 a je lídrom v oblasti automatizačných riešení pre dodávateľský reťazec mobilných zariadení. Poslaním spoločnosti je revolučne zmeniť spôsob repasovania použitých zariadení, aby sa zvýšila efektivita a ziskovosť. Ľahko použiteľná automatizovaná platforma SMART Processing Platform™ spoločnosti FutureDial s certifikáciou ADISA znižuje počet zásahov operátora, čím šetrí čas a peniaze spoločnostiam zaoberajúcim sa spätným výkupom zariadení, sieťovým operátorom, poskytovateľom logistických služieb tretích strán (3PL), výrobcom (OEM) a recyklátorom použitých zariadení. Vďaka zjednoteniu pracovných tokov a poskytnutiu prehľadu o obchodných operáciách robí FutureDial tieto podniky efektívnejšími, ziskovejšími a schopnejšími reagovať na potreby svojich zákazníkov.  Navštívte stránky http://www.futuredial.com   alebo pošlite e-mail na [email protected]   

Kontakt pre médiá:
Bruce Brunger, manažér marketingovej komunikácie FutureDial, Incorporated

tel: (408) 245-8880 kl. 206, e-mail:
[email protected]    

 

SOURCE FutureDial Incorporated

Go to Source