GWM uvádza novú hybridnú technológiu na urýchlenie transformácie elektrifikácie

CHEJ-PEI, PAO-TING, Čína, 13. marca 2023 /PRNewswire/ — 10. marca usporiadala spoločnosť GWM vo svojom čínskom technologickom centre podujatie INTELLIGENT NEV DAY (Deň inteligentných vozidiel využívajúcich nové energie).

Na podujatí sa zúčastnili tisíce vplyvných médií, ktoré diskutovali o smerovaní vývoja a hraničných technologických trendoch v odvetví vozidiel využívajúcich nové energie. Spoločnosť GWM zároveň uskutočnila online priamy prenos, ktorý prilákal množstvo používateľov.

Continue Reading

GWM Releases New Hybrid Technology to Accelerate Electrification Transformation
GWM Releases New Hybrid Technology to Accelerate Electrification Transformation

Počas podujatia prezident spoločnosti GWM Mu Feng predstavil nové vyhlásenie o značke spoločnosti: „Inteligentná nová energia GWM – väčšia účinnosť, väčší dojazd a väčšia bezpečnosť.”  Uviedol, že „spoločnosť GWM sa vždy držala stratégie inteligentnej novej energie. V budúcnosti bude spoločnosť GWM využívať kľúčové technológie na poskytovanie pokročilejších inteligentných výrobkov využívajúcich nové energie, aby uspokojila dopyt globálnych používateľov po čistejšej a bezpečnejšej mobilite.”

Spoločnosť GWM neustále prehlbuje svoje pôsobenie v oblasti nových energií a inteligencie spolu s kompletným usporiadaním priemyselného reťazca vozidiel, ktoré zahŕňa hybridnú architektúru, výkonové batérie, vodíkovú energiu, technológiu elektrického pohonu, inteligentnú kabínu, inteligentné riadenie a inteligentný podvozok.

Spoločnosť GWM zaviedla pre hybridnú architektúru stratégiu paralelného vývoja viacerých architektúr a zároveň ju neustále optimalizuje, čím poskytuje silnú technickú podporu pre transformáciu elektrifikácie. Spoločnosť GWM na tomto podujatí predstavila aj vylepšenú novú hybridnú technológiu Hi4. Technológia Hi4 je nový hybridný systém, ktorý integruje hybridný pohon, inteligentný pohon a pohon všetkých štyroch kolies. Dokáže dosiahnuť rovnováhu medzi vysokou účinnosťou a vysokým výkonom vo všetkých scenároch.

Spoločnosť GWM plánuje uviesť prvý model s touto hybridnou technológiou na trh v apríli tohto roka. Do roku 2024 bude celý rad výrobkov GWM využívajúcich nové energie vybavený elektrickou technológiou pohonu všetkých kolies, ktorá používateľom poskytne výkonnejší a ekologickejší zážitok z jazdy.

Spoločnosť GWM už celosvetovo predstavila celý rad výrobkov využívajúcich nové energie vrátane modelov HAVAL H6 HEV/PHEV, HAVAL JOLION HEV, GWM TANK300 HEV, WEY Coffee 01 a GWM ORA. Jej vedúca sila v oblasti inteligentnej novej energie si získala uznanie médií a používateľov.

Spoločnosť GWM bude naďalej prehlbovať svoju strategickú transformáciu v oblasti nových energií a inteligencie a bude zavádzať technológie nových energií a inteligentné technológie do viacerých modelov vozidiel. Cieľom spoločnosti je vytvoriť diverzifikovanejšiu štruktúru výrobkov využívajúcich nové energie a poskytnúť globálnym používateľom kvalitnejší výber.

O spoločnosti GWM: 

Vzhľadom na trend personalizovanej spotreby používateľov spoločnosť GWM trvá na koncepcii zameranej na používateľa a uplatňuje stratégiu rozvoja „na základe inovácie kategórie a budovania značky prostredníctvom vytvárania nových kategórií” a vytvorila päť hlavných značiek: HAVAL, WEY, ORA, GWM TANK a GWM Pickup.

Aby spoločnosť GWM prispela k dosiahnutiu cieľa uhlíkového maxima a uhlíkovej neutrality, stanovila si za najvyššiu prioritu budovanie priemyselnej ekológie orientovanej na budúcnosť. Spoločnosť GWM je jednou zo spoločností s najširším pôsobením v reťazci čínskeho odvetvia nových energií, od technológie elektrickej batérie po hybridnú technológiu, od perovskitu po vodíkovú energiu.

Kľúčovými faktormi neustáleho rastu obchodnej výkonnosti spoločnosti GWM budú aj v budúcnosti premiumizácia, globalizácia, inteligencia a nové energie.

Skupina GWM 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2030972/GWM_Hybrid_TEch.jpg 

SOURCE GWM

Go to Source