Nový model GWM PICKUP, ktorý vedie trend pickupov, má premiéru na Blízkom východe

PAO-TING, Čína, 20. marca 2023 /PRNewswire/ — 15. marca usporiadala spoločnosť GWM modelovú konferenciu značky GWM v Rijáde v Saudskej Arábii. Spoločnosť GWM oficiálne uviedla na trh Blízkeho východu svoj nový globálny model pickupu POER KINGKONG.

Na tlačovej konferencii osoba zo spoločnosti GWM, zodpovedná za trh Blízkeho východu, podrobne opísala miestnym médiám a hosťom úspechy globálneho rozvoja a najdôležitejšie prvky GWM PICKUP. POER KINGKONG, najnovší globálny model vozidiel GWM PICKUP, mal svoju premiéru v Saudskej Arábii. Vyznačuje sa vylepšeným dizajnom a výkonom.

POER KINGKONG má veľkú mriežku chladiča, nový štýl svetlometov a viac trojrozmerných línií, čím vytvára štýlový a dynamický vizuálny efekt. Z hľadiska výkonu výkonu je vybavený motorom 2.0T a 6-stupňovou manuálnou prevodovkou. Tento napájací systém je efektívny a spoľahlivý a dokáže uspokojiť jazdné potreby spotrebiteľov za rôznych podmienok na ceste.

„POER KINGKONG zdedil klasický tvrdý štýl vozidiel GWM PICKUP a silný výkon. Tieto výhody môžu lepšie uspokojiť potreby spotrebiteľov v rôznych situáciách. To nepochybne dokazuje silu vozidiel GWM PICKUP,” povedal po skúsenosti s vozidlom vedúci zástupca distribútora.

Pickupy sú prvými exportnými modelmi spoločnosti GWM na medzinárodný trh. S cieľom uspokojiť diferencované potreby rôznych trhov po celom svete spoločnosť GWM uviedla na trh viaceré modely pickupov, ako sú GWM POER, POER KINGKONG a POER SHANHAI. Doteraz sa na celom svete predalo viac ako 2 milióny vozidiel GWM PICKUP, čo z nich robí najlepšieho partnera pre používateľov so spoľahlivou kvalitou.

GWM POER, špičkový inteligentný model vozidiel PICKUP GWM, bol uvedený na trh vo viac ako 50 krajinách vrátane Číny, Austrálie, Čile, Saudskej Arábie a južnej Afriky a dosiahol udržateľný rast predaja. Podľa najnovšej správy, ktorú zverejnila spoločnosť GWM, dosiahol celosvetový predaj modelu GWM POER vo februári tohto roku 12 882 kusov a jeho kumulatívny celosvetový predaj od svojho uvedenia na trh pred viac ako 3 rokmi prekročil 400 000 kusov.

Model GWM POER tiež získal množstvo uznávaných ocenení za svoju vynikajúcu kvalitu. Získal päťhviezdičkové hodnotenie bezpečnosti v Austrálskom programe hodnotenia nových automobilov (ANCAP). Na juhoafrickom trhu získal model GWM POER ocenenie „Ľahký úžitkový automobilový nováčik roka” a rýchlo sa zaradil medzi desať najlepších v segmente trhu. V Čile bol model GWM POER ocenený trhom a používateľmi a od MT Online, miestneho profesionálneho automobilového média, získal ocenenie „Najlepší pickup roka”.

V budúcnosti sa divízia GWM PICKUP bude snažiť neustále vytvárať inteligentnejšie a bezpečnejšie modely a pokračovať v rozširovaní produktovej rady na globálnom trhu. Očakáva sa, že model POER KINGKONG bude tento rok uvedený na viacerých trhoch a poskytne spotrebiteľom viac personalizovaných možností pickupu.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2035846/Leading_the_Trend_of_Pickup_Trucks__a_New_GWM_PICKUP_Model_debuts_in_the_Middle_East.jpg

SOURCE GWM

Go to Source