Model GWM TANK500 HEV prichádza na trh v Thajsku a otvára sa jeho prvý celosvetový predpredaj

PAO-TING, Čína, 23. marca 2023 /PRNewswire/ — Spoločnosť GWM usporiadala 21. marca na 44. medzinárodnom autosalóne v Bangkoku tlačovú konferenciu, na ktorej po prvýkrát oznámila predpredaj modelu GWM TANK500 HEV, čo pritiahlo pozornosť médií a účastníkov autosalónu.

„GWM TANK500 HEV znamená novú kapitolu pre odvetvie vozidiel využívajúcich nové energie v Thajsku. Používateľom poskytne väčšie pohodlie pri cestovaní, a my sa už nevieme dočkať, kedy si vyskúšame aj jeho vysoký výkon,” uviedlo známe miestne médium Wongautocar.

Continue Reading

GWM TANK500 HEV Launches in Thailand and Opens Global First Pre-sale
GWM TANK500 HEV Launches in Thailand and Opens Global First Pre-sale

Model GWM TANK500 HEV zdedil špičkové terénne schopnosti, vynikajúci komfort a najmodernejšie inteligentné funkcie. Tento model uspokojí rôzne potreby zákazníkov pri šoférovaní a jazde.

Model je založený na architektúre superhybridného vozidla GWM TANK. Architektúra, ktorá spája motory, hybné prvky, uzávierky diferenciálov a systém pohonu všetkých kolies TOD sa môže pochváliť výraznými výhodami, ako je vysoký výkon, nízka spotreba paliva a inteligentná terénna jazda. Tie môžu pomôcť spotrebiteľom dostať sa z rôznych problémov v ťažkých cestných podmienkach vrátane stúpania, brodenia a blatistého terénu.
Cieľom modelu GWM TANK500 HEV je vytvorenie luxusného a útulného zážitku pre spotrebiteľov. Detaily interiéru pôsobia luxusným dojmom vrátane veľkej obrazovky inteligentného centrálneho ovládania, digitálneho displeja s údajmi o vozovke a kožených sedadiel. Model využíva predné zavesenie s dvojitými ramenami a zadné zavesenie s viacerými ramenami, ktoré mu umožňujú poskytovať zákazníkom komfortné zážitky v rôznych situáciách, napríklad pri jazde v meste alebo teréne.

Ďalšou prednosťou modelu je jeho inteligencia. Model GWM TANK500 HEV, práve uvedený na thajský trh, je vybavený moderným inteligentným asistenčným systémom vodiča, ktorý integruje elektrické uzávierky predného a zadného diferenciálu, technológiu TANK Turn, detekciu hĺbky brodenia, tempomat pre jazdu v teréne a technológiu Transparent Body. Technológia Transparent Body môže pomôcť vodičom rýchlo pochopiť situáciu na ceste tým, že pomocou kamier identifikuje okolité podmienky, čím zvyšuje bezpečnosť jazdy.

Na tlačovej konferencii bola značka GWM TANK oficiálne uvedená na thajský trh. Cieľom značky GWM TANK, ktorá má celosvetové postavenie ako „prémiová značka terénnych SUV”, je vytvoriť novú kategóriu výrobkov, ktorá vyhovuje rôznym životným štýlom globálnych spotrebiteľov s charakteristikou značky „Robustná, výrazná a slobodná”.

Značka GWM TANK bola uvedená na viaceré svetové trhy, ako je Blízky východ a Austrália, a získala uznanie miestnych médií a používateľov. Debut v Thajsku je jedným z významných krokov spoločnosti GWM TANK v snahe expandovať na globálny trh. V blízkej budúcnosti vstúpi spoločnosť GWM TANK aj na ďalšie trhy v krajinách Združenia národov juhovýchodnej Ázie (ASEAN).

Spoločnosť GWM TANK, založená v roku 2021, predala od svojho založenia viac ako 200 000 kusov po celom svete. Využíva špičkové technológie na vytvorenie rozmanitejšieho portfólia, aby poskytla ešte väčšiemu počtu globálnych spotrebiteľov inteligentné, bezpečné a spoľahlivé NEV na jazdu v teréne.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2039009/1.jpg

SOURCE GWM

Go to Source