Výroční zpráva o výkonnosti GWM 2022: investice do výzkumu a vývoje ve výši 12,18 miliardy CNY, což je nárůst o 34 %

PAO-TING, Čína, 7. dubna 2023 /PRNewswire/ – Společnost GWM vydala 30. března výroční zprávu za rok 2022. V roce 2022 činily celkové provozní příjmy společnosti GWM 137,34 miliardy CNY. Čistý zisk připadající na akcionáře kótovaných společností činil 8,27 miliardy CNY, což představuje meziroční nárůst o 22,90 %.

V roce 2022 si společnost GWM udržela zdravou a udržitelnou finanční situaci díky zrychlení tempa transformace inteligentních a nových energií, uvolnění produktového potenciálu a dynamiky trhu. Dosáhla pokroku v oblasti nových energií, inteligence, globalizace a systémové transformace.

V roce 2023 bude společnost pokračovat ve vývoji technologií jako základu podnikání, globálního rozvoje pro „rozlet”, bude se držet nové energetické deklarace „ekologičtější, vyšší, bezpečnější”, ze svědomitosti a poctivosti udělá podstatu výroby automobilů, klíčovou technologii zavede jako podstatu konkurenčního boje a skrze technologii bude realizovat rovná práva pro každého.

Na pozadí revoluce inteligentních a nových energií v průmyslu společnost GWM pokračovala v posilování vědeckých a technologických inovací. V roce 2022 společnost investovala do výzkumu a vývoje 12,18 miliardy CNY, což představuje meziroční nárůst o 34,34 % a 8,87 % celkových provozních příjmů. Pokračovala v posilování výzkumných a vývojových kapacit, upevňovala své základy technologickými inovacemi a dále zvyšovala svou klíčovou konkurenceschopnost.

Jako jediná automobilová společnost v Číně a jediná ze dvou na světě, která dokončila plošné, síťové a decentralizované uspořádání celého průmyslového řetězce ve dvou hlavních oblastech – energii a inteligenci – vytvořila společnost GWM lesní ekosystém s mnoha druhy, které se vzájemně ovlivňují a neustále vyvíjejí, a vytvořila tak kompletní průmyslové uspořádání, dosáhla nezávislého řízení klíčových technologií i účinné spolupráce organizačních systémů.

V oblasti nových energií společnost GWM zavedla paralelní strategii vývoje hybridní, čistě elektrické a vodíkové energie s několika technologickými cestami. Vybudovala špičkový energetický systém „fotovoltaika + distribuované skladování energie + centralizované skladování energie” a dokončila celý hodnotový řetězec „solární energie – baterie – vodíková energie – napájení vozidel”.

Nedávno uvedená nová inteligentní hybridní technologie pohonu všech kol Hi4 dosáhla „nové konfigurace” tří zdrojů energie s rozdělením ve dvou osách, „nového průlomu” v inteligentním systému vektorového řízení točivého momentu iTVC a „nového vrcholu” v systémech elektromechanického spojovacího převodu. Tato technologie se poprvé použije v nově uvedeném modelu nových energií HAVAL a do roku 2024 bude celá řada nových energetických produktů GWM plně rozšířena také u modelů 4WD.

Tváří v tvář stále tvrdší konkurenci na trhu bude lesní ekosystém GWM i v budoucnu pokračovat ve svém úsilí komplexně zavádět inteligentní nové energetické oblasti s novými sekvencemi, novými kanály, novými modely, novými technologiemi a novými produkty, aby neustále zlepšoval svůj sortiment a uspokojoval rozmanité potřeby spotřebitelů.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2047416/1.jpg

 

SOURCE GWM

Go to Source