Společnost Changan Automobile zveřejňuje na autosalonu v Šanghaji svou zámořskou strategii Program Pacific.

ŠANGHAJ, 19. dubna 2023 /PRNewswire/ – 18. dubna byla v čínské Šanghaji zahájena očekávaná výstava 2023 Shanghai International Automotive Industry Exhibition. Společnost Changan Auto se připojila k výstavě s tématem „Pokrok ve všech oblastech, Changan se dostává do světa” a zveřejnila svou těžkotonážní zámořskou strategii Program Pacific, čímž stiskla „tlačítko rychlého posunu vpřed” své globální expanze.

Iniciativa „Nová Hedvábná stezka” v posledních letech vede čínské podniky k otevřenosti, spolupráci a oboustranně výhodnému rozvoji. Po letech tvrdé práce získal čínský automobilový průmysl vliv po celém světě. Přední čínské automobilové podniky jsou schopné a připravené zaujmout čelní pozice v předních a následných článcích průmyslového řetězce, aby prozkoumaly nová území a prosperovaly v celosvětovém měřítku.

Mezitím byla na autosalonu v Šanghaji vystavena celá řada produktů společnosti Changan Auto využívajících novou energii, včetně modelů S7, SL03, UNI-V iDD, UNI-K iDD, Z6 iDD a Lumin. Představeny byly také architektury koncepčních vozů VIIA a SDA, které dokládají silné technické rezervy a perspektivní vizi společnosti, jež potvrzuje budování automobilové značky světové úrovně.

Rok 2023 je pro společnost Changan Auto klíčový pro dosažení globálního rozvoje. S větší otevřeností ke spolupráci se společnost Changan Auto, sídlící v Číně a expandující do celého světa, se snaží vytvořit „čínský znak”, který bude jasně zářit na světové automobilové mapě.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2056550/image1.jpg

SOURCE Changan Automobile

Go to Source