GWM urýchľuje elektrifikáciu svetovou premiérou vozidiel na nové energie na veľtrhu Auto Shanghai 2023

PAO-TING, Čína, 19. apríla 2023 /PRNewswire/ — Spoločnosť GWM predstavila 18. apríla, na 20. medzinárodnom veľtrhu automobilového priemyslu v Šanghaji („Auto Shanghai 2023″), svojich päť hlavných značiek HAVAL, TANK, ORA, POER a WEY a uviedla na trh celý rad modelov na nové energie.

Spoločnosť GWM pozvala 300 médií a distribútorov z viac ako 60 krajín a regiónov, aby ocenili skúsenosti s inteligentnými vozidlami na nové energie (NEV) a technológiami v stánku GWM počas veľtrhu Auto Shanghai 2023.

Na slávnostnom ceremoniáli Parker Shi, viceprezident a vedúci pre medzinárodný trh spoločnosti GWM, predstavil médiám, že transformácia spoločnosti GWM na novú energiu je v plnom prúde a spolieha sa na Forest Ecosystem. Veľtrh Auto Shanghai 2023 je pre spoločnosť GWM vynikajúcou príležitosťou ukázať svetu úspechy v oblsati inteligencie predstavením viac ako 15 vozidiel na nové energie.

Značka GWM HAVAL predstavila svoj úplne nový rad hviezdnych produktov a svetovú premiéru malo nové SUV strednej triedy na nové energie (na čínskom trhu nazvané „Fierce Dragon MAX). Je to prvý model vybavený technológiou Hi4 (Hybrid Intelligent 4WD) a využíva nový dizajnový koncept na vytvorenie mladšieho a futuristickejšieho vzhľadu produktu. Nová 6×6 verzia modelu GWM POER od GWM Pickup bola uvedená na trh spolu s veľkým vysokovýkonným hybridným pickupom POER Shanhai PHEV/HEV, ktorý má poskytovať najlepšie riešenia pre pickupy na nové energie.

Značka GWM TANK predviedla dva modely NEV, TANK400 PHEV, ktoré mali svoju svetovú premiéru, a TANK500 PHEV, stredne veľké luxusné terénne SUV na nové energie, ktoré bude sa dostane do predpredaja na celom svete. Okrem toho značka GWM TANK predstavila publiku aj najdôležitejšie produkty, vrátane technológie terénnych vozidiel na nové energie a spoľahlivosti produktov, a to formou „skutočnej situácie + virtuálnej interakcie”, ktorú ocenili médiá.

Značka GWM WEY, ktorá sa zameriava na kategóriu „0 znepokojenie z inteligentnej elektriny”, predstavila svetu prvý MPV model WEY Gaoshan PHEV. Medzitým tiež predstavila šesťmiestne elektrické SUV Lanshan PHEV, čo posunulo značku na trh špičkových inteligentných vozidiel na nové energie. Značka GWM ORA tiež uviedla na trh dva čisto elektrické modely.

Spoločnosť GWM tiež predstavila mnoho významných technológií, ako je motor 3.0T V6 + platforma 9HAT+P2, Hi4, platforma TANK a platforma 6×6 super off-road. Tieto najmodernejšie technológie získali pozitívne hodnotenia od médií a predajcov.

„Elektrifikácia produktov a pokročilé technológie odrážajú konkurencieschopnosť spoločnosti GWM. Tešíme sa, že v budúcnosti prinesieme miestnym spotrebiteľom viac vozidiel GWM na nové energie,” povedal distribútor z Brazílie.

Spoločnosť GWM presadzuje myšlienku „byť orientovaný na používateľa”. Na základe technologických inovácií presne chápe potreby spotrebiteľov v ére nových energií.

Parker Shi poznamenal: „Na základe filozofie spoločnosti GWM o inteligentných vozidlách na nové energie „Ekologickejšie, vyššie a bezpečnejšie” sa spoločnosť GWM bude spoliehať na Forest Ecosystem, aby urýchlila opakovanie technológií a modernizáciu produktov a poskytla globálnym používateľom viac vysokokvalitných a inteligentných produktov na nové energie.”

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2057084/GWM_Accelerates_Electrification__with_World_Premiere_of_New_Energy_Vehicles_at_Auto_Shanghai_2023.jpg

SOURCE GWM

Go to Source